endometriosis

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1.012
568
123
Arkadaslar endometriosis hastasiyim ve cok agrilarim var hem adet donemi hem adet dışı bu sekilde olup hamile kalabilen var mi

bende aynı durumdayım. ve faha önce bende sormuştum endometriosis olup hamile kalan va doğum yapabilen var mı?
hiç yazan olmadı

Arkadaslar endometriosis hastasiyim ve cok agrilarim var hem adet donemi hem adet dışı bu sekilde olup hamile kalabilen var mi
Canim bendede Endometriosis hastaligindsn supheleniyor doktor ama bekleyelim dedi daha krsin degil. Sen ssniyorum hamilesin bu hastaligina ragmen hamilemi kaldin? Bana yardimci olursan cok sevinirim
Canm bu arada allah sag salim kucagina almayi nasip etsin

Allah razı olsun cnm benim adenomyosis bir farklı versiyonu evet ona rağmen dualarla hamile kaldım ağrın var mı varsa ne gibi ağrıların var doktorun kim ya da başka doktorlara göründun mu çok geçmiş olsun Rabbim düşmanıma dahi vermesin böyle rahatsızlık.

Merhaba canım bende endoluyum nasıl agrışarın oluyor?tarif eder misin birdenkaçıncı ayındasın

Merhaba canim cok sevindim senin adima darisi bizlerin basima insallah.
Agrilarim hep var benim bicak batmasi gibi. Agrilarim hergün var 3 senedir hep bagirsak diye gecistirdilerama degil sanirim. Kabizlik cok var bende... Ya cok hafif farkedilmeyecek sekilde yada bazen agri artiyor fark ediyorum ama hastanelik olacak kadar degil. Adetlerim hep duzenli geliyor kanamma cok asiri degil normal. Sirf agrilarim sol tarafta oluyor belimde cok agriyor sirtimda. İliski sirasinda bazen sanki arka makata baski oluyomus gibi yada bagirsaklara degiyormus gibi bir his oluyor. Agriyan bolge hep ayni eger oraya bastirirsam gaz olusuyo sanki cok gaz oluyor karnimda. Kasigima kadar agriyor bazen. Cok korkuyorum cok ((

Cnm adenoymosis ise tanisi zor bi hastalık ins değilsindir ama belirtilerin benziyor benimkine Rabbim yardımcın olsun

Merhaba canım bende endoluyum nasıl agrışarın oluyor?tarif eder misin birdenkaçıncı ayındasın
Sağ kasigim da sürekli agri gece gündüz adet zamanı adet dışı hiç farketmiyor cnm özellikle adette sanki bıçak saplanıyor ayağa kalkamıyorum çok zor günler geçirdim tam yedi yıl dile kolay sürekli bacak bel agrisi sanki kanser hastası gibi dayanılmaz ağrılar çektim Rabbim kimseye vermesin gece bir tuttu mu sabaha kdr ağlıyordum bazen gece zonklama si ile uyanıyorum bagirsaklara da vuruyor hem kabizlik oluyor Rabbim gerçekten kimseye vermesin çok kötü sinavdayim bu hastalikla

Canım ben ameliyat oldum 9 yıl önce ondan sonra geçti çok şükür agrım şuan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…