Merhaba bende sizin ve diğer paylaşım yapan arkadaşların yaşadıklarını birebir yaşadım. Üç yıllık evliyim evlendiğim sene ara kanamayla başladı bu sürecim. Sağ ve sol yumurtalıklarımda çikolata kisti olduğu söylendi 1.5 yıllık hormon tedavisinin ardından kistlerim büyümeye başladı ve dayanılmaz ağrı ve kanamayla geçen zor bir süreç... Bu süreçte amh düşüklüğü, yumurta rezervi düşüklüğü ve kistin sebep olduğu erken menopoza vücudumun hazırlandığını öğrendim (yaşım şuan 31). Kistler im biri 5 diğeri 9 cm Di ve doktorum ameliyat olmamamız yumrtalıklarıma zarar vermemek için
tüp bebek önerdi ve sürecim başladı iki denemem oldu ve maalesef negatif sonuçlandı. Çünkü içeride kistler den bebeğe tutunacak yer kalmamıştı ama Bi umut doktorum denemek istemişti. Daha sonra kistlerimin alınması için ameliyat günü almaya gitmek üzereyken tarif edilemez Bi sancı ve bulantım başladı hastaneye zor yetiştim ve acilen ameliyata alındım 5 cm olan kistim patlamıştı ve sezaryenle kistlerim alındı. Çok zor bir süreçti. Şuan ameliyat olalı tam 1 sene olucak doktorum tekrardan tüp bebek önerdi Kasım ayında tedavim başlıcak inşallah. Rabbim emeklerimizi, isteklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ve rabbim her isteyene nasip etsin. Gerçekten çok pis bir hastalık kanser olmayan kanser gibi demişti doktorum tekrarlayan bir hastalık maalesef ve gebeliği malesfki engelleyen bir hastalık inanıyorum bunlarda Bi sınav ve geçicek 3. Tüp bebek denemem olucak inşallah. hepimiz mutlu haberle bu süreçleri atlatırız