Endometriosizz 😥

HurremSultaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
201
137
33
34
Merhaba;

endometriosiz olup doğal yolla hamile kalan var mı? bana umut olur musunuz.. gercekten bu hastalıktan yoruldum. bitmeyen agrısı cilesi, her an deprem gibi hayatımda olmasından..

Merhaba. Ben 2009 dan 2017 ye kadar endometriozis hastasıydim. İki tane sağ ve sol yumurtalıkta çikolata kistlerim vardı. Bir kez aşılama yaptırdım tutmadı. Aşılamadan 3 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım. 2 yıl hamilelik olmadı sonra kendiliğinden oldu. Sezaryen doğum yaptım kistlerim zaten kurumuştu ama çeperlerini de doktorum sezaryen esnasında temizledi. Ağrılarım hamile kalınca geçti.ama öncesinde her ay acillik olurdum çoğu zaman da yatış verilirdi. İki gece hastanede yatar ona rağmen ağrılarım tam geçmeden hastaneden çıkardım. Endo ağrısı berbat bişey insanı şoka sokacak kadar şiddetli ve bı geldi mi en az 3 gün sürüyor. Yani benimki öyle oluyordu. Sizin de çok yormadan doğal yollarla bebeğiniz gelir umarım. Psikoloji çok önemli bi hastalikta. Ben ne zaman onlarla barıştım ve hamilelikten vazgeçtim tüp bebeğe karar verdim o zaman kendiligimden hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…