Endometriozis olup tüp bebek de başarıyı yakalayanlar desteğinize ihtiyacım varrr

deniz_deniz_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
222
3
96
İzmir
selam arkadaşlarrr 3 yıldır bu hastalıkla mücadele verdim.
endometriozis 4. aşamasında olan bi hasta olarak laparoskobi oldum.ardından 6 aylık menopoz iğnesi herşey düzelecek demeye devam ettim.ve 2009 eylülden beri 3 kimyasal gebelik.2010 mart hsg sonuçlar temiz ancak tüm tedaviye rağmen tekrar 3 cm boyutunda tekrar kist oluşmuş.mayıs ilk tüp bebek denemem malesef negatif.3. kimyasal gebelik bunun sonrasında.ve aradan 3 ay geçti historoskobi oldum.kistlerim boşlatıldı.ve şimdi 2.tüp bebek denemem olacak.morale çok ihyacım var inanıyorumki hepimizin buna ihtiyacı var.başarıyı yakalamış olanlar bizlerle bunu paylaşırlarsa çok sevinirim.benim içinde dua ederseniz çok sevinirim .inanın bunuda başaramazsam hem maddi hem manevi açıdan kötü olacak.tek olmadığımı biliyorum hadi gelin burada paylaşalım..

endometriozis 4. aşamasında olan bi hasta olarak laparoskobi oldum.ardından 6 aylık menopoz iğnesi herşey düzelecek demeye devam ettim.ve 2009 eylülden beri 3 kimyasal gebelik.2010 mart hsg sonuçlar temiz ancak tüm tedaviye rağmen tekrar 3 cm boyutunda tekrar kist oluşmuş.mayıs ilk tüp bebek denemem malesef negatif.3. kimyasal gebelik bunun sonrasında.ve aradan 3 ay geçti historoskobi oldum.kistlerim boşlatıldı.ve şimdi 2.tüp bebek denemem olacak.morale çok ihyacım var inanıyorumki hepimizin buna ihtiyacı var.başarıyı yakalamış olanlar bizlerle bunu paylaşırlarsa çok sevinirim.benim içinde dua ederseniz çok sevinirim .inanın bunuda başaramazsam hem maddi hem manevi açıdan kötü olacak.tek olmadığımı biliyorum hadi gelin burada paylaşalım..

canımm...hastanedeyken bu sorunu olupta gebe kalan bir çok insan tanıdım..ayrıca sitede var..içiniş rahat tut..bebişin tutunmasının inanki bunlarla alakası yok..bi bakıyosun sorun çok büyük ama bebiş hemen tutuyo..bi bakıyon sorun o kadar azki ama bebiş tutunmuyo..sen içini rahattut güzelim...herşey çok güzel olacak inşallah...

Allahım inşallah bu denemende yüzünü güldürür ve bebeğine ( bebeklerine) kavuşursun canım.
İnşallah güzel haberler alırız senden.

Deniz merhBa kesinlikle moralini bozma, stres yapma. Bende endometriozis hStasiyim4. Evre ameliyattN sonra 1.5 yıl bebek düşünmedik 2 yıldır şiddetle istiyoruz. 3 tüp bebek denemesindeyim suanda ama bu son olacak bebisime kavusacagim ümidimi yitirmiyorum sende yitirme . Allah hepimizin yardımcısı olsun bolsans

canım öncelikle çok geçmiş olsun.bende endoluyum ama 1.aşamasındayım.sol yumurtalığımda 4 cmlik kistim vardı.şimdi yok,doğumda almışlar.ama biliyorum ki tekrar edebilir.ilk tüp bebek denememde hamile kaldım,ikizlerim doğalı 3,5 ay oluyor.umudunu hiç yitirme ve olacağına inan öncelikle.Allah herşeyin zamanını biliyor ve zamanı gelince yavruna kavuşursun İnşallah.ayrıca yumurta toplama işleminde benim en çok yumurtam kistin olduğu taraftan toplandı biliyor musun?yani ne olacağı hiç belli olmuyor.

bende endoluyum.2 yıl önce ameliyat oldum sağ overdan şükür tekrarlamadı benim ama hamilede kalamadım.mayıs ayında tüp bebek denedik o da olmadı ama ozaman öğrendikki eşimin spermlerinde de sorun var belki o yüzden olmamıştır.ben tedaviye başlarken olmıcak olmazsa ne yaparım dayanamam böle şeyler düşünüp durdum ben kötüyü çağırdım anlıcan öylede oldu.içini ferah tut ve olıcak diye düşün.ben çok stersliydim tedavi sırasında aslında doktorum benden çok ümitlyidi.kendi başımı kendim yaktım diye düşünüyorum şimdi.inşşş bebeğin olur sende bize umut olursun cnm . allahım bu mübarek günde senin,benim çocuk isteyen herkesin yüzünü güldürür inşş buna dayanmak çok zor gerçekten! tedavin hayırlı olsun ve içindeki umutu hep yüksek tut

merhaba hepinize teşekür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.Allah ben ve benim gibi evlat özlemi çeken herkeze nasip etsin inşallah yarın kadir gecesi bol bol hepimiz için dua edicem.bizler elimizden geleni yapıcaz tabi gerisi Allah dan.inşallah bende bu sefer daha moralli başlarım tedavime diana007 sana hak veriyim arkadaşım moral çok önemli.inşallah tez vakitte hepimizin yüzü güler.

merhaba hepinize teşekür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.Allah ben ve benim gibi evlat özlemi çeken herkeze nasip etsin inşallah yarın kadir gecesi bol bol hepimiz için dua edicem.bizler elimizden geleni yapıcaz tabi gerisi Allah dan.inşallah bende bu sefer daha moralli başlarım tedavime diana007 sana hak veriyim arkadaşım moral çok önemli.inşallah tez vakitte hepimizin yüzü güler.
Bende endometriozis hastasiyim. Kistlerim alindi. 2 asilama 1 tup bebek denemem basarisiz oldu. Iki ay vucutu menopoza sokucaklar. 2. Denemem olucak. Allah buyuk insallah yuzumuze guler.

Back
X