Endometriozisliyim, kahverengi lekelenme varken transfer olunur mu?

Guldemyz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
388
382
23
39
Merhaba hanımlar, endometriozis hastasıyım doktorlar genelde almaya yanaşmadı. Tüpbebek yoluna gittiler ilk denemem negatif oldu. İlk tüpbebek tedavi sonrası 1 yıldır her ay adetimin 9. gününde baslayıp 20. günü civarı bitiyor kahverengi lekelenmem. İkinci tüpbebek yaptirirken de lekelenme aninda yapildi ve doktor dedi ki negatif yönde etkilemez diyemem. Şimdi 3. sünü deneyelim diyor, ama etkileyebilir de diyor bu lekelenme peki ben ne yapacagim bilmiyorum bunu yaşayan var mı?

Ben şuan ne durumdasınız peki?

Ben şuan ne durumdasınız peki?
Korkuyorum tedavi olmuyorum. Hala hep kahverengi leke oluyor. Bu şekilde transfer olamam. Çikolata kistlerimden korkuyorum tutsa bile düşüğe neden oluyormuş. Yani transfer olabilecek durumda olmadığımdan tedavi de görmüyorum. Yaş 39

Bende de transfer olduğum günün gecesinde kahverengi lekelenme oldu.emeklerim boşa gitmisti.

Adetleriniz düzenli oluyor mu? Amh kaç? Ve tüplerinize baktırdınız mı?

Adetleriniz düzenli oluyor mu? Amh kaç? Ve tüplerinize baktırdınız mı?
Evet adet düzenli amh 1.20 tüplerde sıkıntı yok histereskopi de yapıldı her transfer öncesi ama işte kahverengi leke hep oldu transfer öncesi ve esnasında da

Evet adet düzenli amh 1.20 tüplerde sıkıntı yok histereskopi de yapıldı her transfer öncesi ama işte kahverengi leke hep oldu transfer öncesi ve esnasında da
E doktorlar çözüm bulamıyor mu? Kistlerden olduğu kesin miymiş? Benim tüplerden sıvı akıyor ikiside alınacak, onlar alındıktan sonra düzelir belki demiştim ama alakası yok sanırım..

E doktorlar çözüm bulamıyor mu? Kistlerden olduğu kesin miymiş? Benim tüplerden sıvı akıyor ikiside alınacak, onlar alındıktan sonra düzelir belki demiştim ama alakası yok sanırım..
Progesteron fitil kesiyor o lekelenmeyi benim bir tek

Progesteron fitil kesiyor o lekelenmeyi benim bir tek
Ben lucrin Depot iğne kullanınca kesiyor ama transfer için iğne bırakılıyor ve geri başlıyor. Kahverengi leke sebebini gittiğim proflar bile söyleyemedi endometriozis yapmaz bunu dediler. Bir daha tedavi olsam galiba ben de tüpleri aldırcam hatta endometriozisleri de yani tüm tuşlara basarım çünkü doktorlar şundan bundan diyemiyor. Direk tüpbebek yapalım diyorlar. Sonuçta tüp Bebek doktorlari gözlerini para bürümüş

Maalesef peki araştırıp tamam işte bu dediginiz bir doktor var mı

Maalesef peki araştırıp tamam işte bu dediginiz bir doktor var mı
Tekine bile güvenmiyorum. Öncesinde endometriozis druna gidicem sadece o meseleye baktırcam. Tüm probler çözulurse tüp Bebek yapatiririm. Hiçbir drun da farklı olduğuna inanmıyorum iyi bir laboratuvar olabilir sadece tabi tüm bunlar maddi açıdan çok bekleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…