Ben 5.5 ken transfer oldum pozitifi gördüm7 mm rahim duvarıyla transfer olup pozitifi gören varmı
Opu zamanı 9 mm görülmüştü, transferden 5-6 gün önce 7.8 di, tek bir değere bakıp karar vermediler o yüzden. Progestana başladıktan sonra rahim sıkılaştığı için daha ince görünebiliyormuş. O yüzden transferde bir sakınca görmediler canımPeki neye bakarak transferi yaptı canım malum bana bile ince dendi
Çok şükür Rabbim size bağışlasın incelik sebebiniz neydi ben ilki çocuğumuzda 7 belli biraz altıydı tutundu ama buBenimde 6.9-7 oluyodu hep 3transfer oldum 7.5tan altını asla kabul etmedi doktorum. Ama 5.5 ile ile transfer olup tutanı duydum. Prp oldum tutmadı estofrem ve femijel kullandim en son kök hücre tedavisiyle 9mm oldu son transferimde tutundu çok şükür dün kalp atışını duydum
benimde opuda 9 ü gördü 1 ay ara verdik abdominal serklaj oldum bi sonraki ay yüksek doza rağmen rahim anca bu kadara geldi .suan hamilemisin canımOpu zamanı 9 mm görülmüştü, transferden 5-6 gün önce 7.8 di, tek bir değere bakıp karar vermediler o yüzden. Progestana başladıktan sonra rahim sıkılaştığı için daha ince görünebiliyormuş. O yüzden transferde bir sakınca görmediler canım
6 haftalıkken gelişimi ve kalbi durdu kürtaj oldum, tekrar transfer hazırlıgındayımÇok şükür Rabbim size bağışlasın incelik sebebiniz neydi ben ilki çocuğumuzda 7 belli biraz altıydı tutundu ama bu
benimde opuda 9 ü gördü 1 ay ara verdik abdominal serklaj oldum bi sonraki ay yüksek doza rağmen rahim anca bu kadara geldi .suan hamilemisin canım
Henüz kontrole gitmedim ilaçlara başladım 2 ekimde kontrol 8 ekimde transferim varRahim durumun nasıl peki kalınlasıyormu
Hayırlısıyla inşallah iyi sonuçlar alırsın benimde 28 Eylül test günüHenüz kontrole gitmedim ilaçlara başladım 2 ekimde kontrol 8 ekimde transferim var
İnşallah güzel haberlerle sen deHayırlısıyla inşallah iyi sonuçlar alırsın benimde 28 Eylül test günü