endometrium inceliği

kızlar bu arada nar suyunu tansiyonunuz normalde de düşükse araç kullanmak zorunda olduğunuz durumlarda dikkatli içmenizi tavsiye ederim 1 saat önce içtim kendimi çok kötü hissediyorum.

bende nar suyunu duydum. bende 4 sefer histereskopi oldum bu yüzden rahim duvarım ince. evde sıkmaya gerek yok ise daha kolay. inşallah işe yarar

Benim başarısız olan iki tüp bebek denememden sonra 3. Denememde endometriumum çok ince olduğu ve bir kaç ilaç tedavisi dışında fazla seçenek olmadığı söylendi. En fazla 6 mm olmuştu. Eğer bu yöntemler başarılı olmazsa tek çare taşıyıcı annelik denmişti. Bu çaresizlikle burada okuduğum peyroni çayını sipariş ettim. Anadolu yakasında Ermiş Attardan iki paket aldım ve çok inanarak sabah akşam anlattıkları gibi çok düzenli sabah akşam içtim. İçinde günlük hayatta içtiğimiz bitkilerden farklı hiç bir şey yok. Tabi 10-15 günde mucize beklemek haksızlık olur. Yaklaşık 1,5 ay sonraki ölçümde 8.1 mm olmuştu ve transferim yapıldı. Bebeğim çok şükür ki tutundu. Bana burda okuduğum bir yorum güç vermişti. İnşallah ben de birine vesile olabilirim. Dileyen herkese Allah'ım yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Arkadaşlar bende tecrübelerimi aktarayim. Adetin 3. Gunu endometrium kalınlığım 3.2 mm çıktı. Bir hafta sonra tekrar ölçtürdüm ve ancak 4.5 mm olmuştu. Hemen netten araştırayım dedim ve nar ile melisa çayının iyi geldiğini öğrendim. Ama dikkat edin nar suyundan ziyade çekirdeğinde östrojen var. Nari cekirdeklerini de
çiğneyerek sabah bir akşam bir olmak üzere tükettim. Bunun yanisira sabah ve akşam ac karnina birer bardak melisa cayi demledim ve içtim. Uc gun sonra ultrasonda kalinlik 7.5 mm olmustu inanamadim. Belki yanlislik olmustur diye ertesi gün başka bir merkeze gittim ama bu arada nara ve melisa cayina devam ettim sukurler olsun sonuc 10 mm cikti ve bu benim icin yeterliydi hemen nari ve cayi kestim. Bende işe yaradi belki sizede vesile olur diye paylaşmak istedim.

Back
X