- 11 Mayıs 2020
- 64
- 19
- 3
- 34
- Konu Sahibi omurdeniz932
-
takvime gore 15 mayıs yumurtlama günü.beta hcg değisirmi gune göreEndometrium kalınlığı güzelmiş gayet...Yumurtlama gününü biliyor musun beta hcg sonucunu ona göre yorumlamak gerekir...Merak ettim gebelik olup olmadığını da yazarsın, inşallah istediğin olur
dollenme olduysa yumurtlamadan itibaren 24 saat icinde olmustur canım, kan verdigin gun beta hcg yukselmesi icin daha erken olabilir. Insallah yukselirtakvime gore 15 mayıs yumurtlama günü.beta hcg değisirmi gune göre
inşallah
yumurtlamadan 1 gun sonra dolenme oluyor sonra sanırım 3 -4 gunde yerlesme suresı falan var.ondan mı cıkmadı acaba. ınsaalah cok tesekkur edeırmdollenme olduysa yumurtlamadan itibaren 24 saat icinde olmustur canım, kan verdigin gun beta hcg yukselmesi icin daha erken olabilir. Insallah yukselir
bu kalınlık neden oluyor pekı bılıyormusunuz. normalde en fazla 12 mm falan yazmıslar 18 mm fazla degıl mı sızce de bu sefer de bı hastalık falan olmasın dıye gelıyor aklımadollenme olduysa yumurtlamadan itibaren 24 saat icinde olmustur canım, kan verdigin gun beta hcg yukselmesi icin daha erken olabilir. Insallah yukselir
Öyle olması gebelik lehine bir bulgu diye biliyorum canım, ama gebelik olmazsa sıkıntı tabi ki, muayeneye gidersin tekrarbu kalınlık neden oluyor pekı bılıyormusunuz. normalde en fazla 12 mm falan yazmıslar 18 mm fazla degıl mı sızce de bu sefer de bı hastalık falan olmasın dıye gelıyor aklıma
tesekkur ederimÖyle olması gebelik lehine bir bulgu diye biliyorum canım, ama gebelik olmazsa sıkıntı tabi ki, muayeneye gidersin tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?