Tam 5 yıldır endometriyozis hasatasıyım herşey o dayanılmaz ağrıların en şidedetlisinin işyerimde çalışırken kasığıma saplanmasıyla başladı.hemen ege üniversitesine sevk etti doktor.ve ameliyata alındım.(kistlerim vardı biri 6 diğeri 5 cm iki yumurtalığımda)laparoskopik ameliyat oldum.çıktığımda başımda iki doktor daha ayılamamışken:kistinin birini alamadık çok yapışmıştı bağırsakların rahmin idrar torban yumurtalıkların birbirine girmiş çok yapışık hastalık son safhaya gelmiş, senin çocuğunun olaması çok zor 6 ay menopoza sokacağız ondan sonrada hemen tüp bebek denemelisin dediler pat diye yaşım 24!arkasından 6 ay cehennem gibi menopoz dönemi psikolojik tedaviler ağrıdan hiç bahsetmiyorum kızlar.neyse biraz kendimiz denedik ama yok.direk tüp bebek denedik oda başarısız madden manen çöktüm resmen.doktor tüp bebekte %20 şans verdi.bu arada psikolojim iyice bozuldu devamlı depresyon tedavisi gördüm.ağrıyla geçen bir hayatamı hiç bir zaman çocuğunun olamayacağınamı yanarsın.herşeyi düşündüğüm bir anda hiç beklenmedik bir şekilde EKıM ayında hamile olduğumu öğrendim hemde kendiliğinden ve doğumuma 1 ay kaldı tabii zor bir gebelik dönemiydi.SONUÇ:KESıNLıKLE BENıM YAPTIĞIM GıBı UMUDUNUZU YıTıRMEYıN.HıKAYEMı SIRF SıZE BıR MORAL ÖRNEĞı OLSUN DıYE YAZDIM....
Son düzenleme: