B budagecer-gcr Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 47 Emoji Skoru 24 Puanlar 38 Yaş 44 1 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi budagecer-gcr #1 Merhaba arkadaşlar haftaya genel anestezi ile endoskopi ve kolonoskopi işlemim var daha önce yaptıran arkadaşlar yardımcı olabılırmı genel anezteziyle işlem zormu daha önce hiç olmadım korkuyorum
Merhaba arkadaşlar haftaya genel anestezi ile endoskopi ve kolonoskopi işlemim var daha önce yaptıran arkadaşlar yardımcı olabılırmı genel anezteziyle işlem zormu daha önce hiç olmadım korkuyorum
C Cagla12 Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 160 Emoji Skoru 11 Puanlar 13 Yaş 39 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi budagecer-gcr #2 Merhaba nasıl geçti.bende olucam korkuyorum da.sizin problem neydi
B budagecer-gcr Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 47 Emoji Skoru 24 Puanlar 38 Yaş 44 31 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi budagecer-gcr #3 Cagla12 .!.: Merhaba nasıl geçti.bende olucam korkuyorum da.sizin problem neydi Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın çok geç gördüm oldunuz mu
Cagla12 .!.: Merhaba nasıl geçti.bende olucam korkuyorum da.sizin problem neydi Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın çok geç gördüm oldunuz mu
C Cagla12 Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 160 Emoji Skoru 11 Puanlar 13 Yaş 39 6 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi budagecer-gcr #4 budagecer-gcr .!.: Kusura bakmayın çok geç gördüm oldunuz mu Genişletmek için tıkla... Evet oldum hiç anlamdim özelde yaptırdım
budagecer-gcr .!.: Kusura bakmayın çok geç gördüm oldunuz mu Genişletmek için tıkla... Evet oldum hiç anlamdim özelde yaptırdım