enerjimi emen insanlarla görüşmek istemiyorum

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar , enerjimi emen, huysuz, huzursuz ortamlardan kaçınıyorum, zaten herkes de böyle değil midir? Gelgelelim bunlar annem babam, akrabalar, eş dost olunca malum herkesin çenesi kapanmıyor, bizi beğenmiyor, soğuk bilmem ne bir sürü laf söylüyorlar. Aslında umrum değil ama çok olunca acaba bende mi hata var diyorum. Yani annemle babam sürekli tartışma gerginlik kavga halinde ben bildim bileli, x teyzenin kızı hep sorunlu hep negatif, sağlığında beni habire aşağılayan saygıdan görüştüğüm ama yavaşça bağlarımı kopardığım amca vefat etmiş ararım ama gitmek istemiyorum. Üstelik çok yoğunum kendime zor yetiyorum.

Yani muhabbeti size bir şey katmayan, negatif enerjili, kıskanç, huzursuz insanlarla görüşmek istememek suç mu?

Yok değil. Ben huzuru bunda buldum. Isteyen istediğini desin. Ben buyum bitti. Sanki görüşünce bir şeyler söylemiyorlar mi arkandan?

Tam duymak istediğim buydu, yani HUZURU BULDUM dediniz ya...Ben de huzuru bulmak istiyorum, sadece kendi istediklerimi, içimden gelenleri, beni iyi hissettirenleri yapmak ve bana bu hisleri veren insanlarla görüşmek. Ki bu insanlar bir elin sayısını geçmez. Boş kalabalıklarla uğraşmak istemiyorum artık.

Hani akraba olunca illa görüşmek gerekir kültürü ile yetiştik ondan sanırım bendeki bu düşünce. Oysa hiçbirinin maddi manevi hiç bir faydası olmamıştır bugüne kadar.

Olması gereken bu. Ruhum daralıyor benimde çoğu insanın yanında onlarla merhaba merhaba
Huzur parayla satılıyor olsa bile hiç kaçırmam

Enerjimi tüketen insanlarla ben de görüşmem istemem ama bu anne , baba, kardeş , teyze dayı kuzen olunca acaba ben mi tahammülsüzüm diye düşünürüm . Bir ortamda bu kadar kişinin de bi anda negatif olması da normal değil

Ben bütün şehirden uzaklaşmıştım. Havası da bana iyi gelmiyor zaten. Yılda bir gitmek iyi geliyor mis. Öyle olunca merhaba-merhabadan öteye geçmiyor iletişim süper. Ailemi severim çok da özlüyorum ama ne yapalım her şeyin bir bedeli var.
Annem-babamla bir sorunum yok yanlış anlaşılmasın sorunum genel akraba ve tanıdık çevresiyle :))

Fazla kalabaligi ben de sevmiyorum. Daha dogrusu sahteligi.. Akrabam mesela cok yakin ama kalkmis arkamdan yorum yapiyor her seyimi elestiriyor, madem benimle ilgili kendine gore olumsuz yorumlarin var konusma benimle. Ama konusmak zorundayiz iste nedense. Elimde olsa kimse ile gorusmeyecegim akraba cevresinden cok az sevdigim insan var benim de. Hos kardesiniz bile art niyetli olunca bu hayatta kimseye guveniniz kalmiyor... Simdi bayram ve dolayisi ile es dost akraba ile muhattap olmak zorunda kalicaz ya nasil stres basiyor nasil. Konusmayinca soguk mesafeli diyolar halbuki donup kendilerine bi bakmiyolar..

Öyle insanlarla çok zorunlu olmadıkça görüşmem.Hakkimda da ne derlerse desinler umrumda değil.
Görüşmemek suç değil bilakis kendime yaptığım bir iyilik

Enerjimi tüketen insanlarla ben de görüşmem istemem ama bu anne , baba, kardeş , teyze dayı kuzen olunca acaba ben mi tahammülsüzüm diye düşünürüm . Bir ortamda bu kadar kişinin de bi anda negatif olması da normal değil

Annem babam ve bazı akrabalar. Kardeşim,teyzem halam vs dahil değil. Ben genel olarak söyledim.

Fazla kalabaligi ben de sevmiyorum. Daha dogrusu sahteligi.. Akrabam mesela cok yakin ama kalkmis arkamdan yorum yapiyor her seyimi elestiriyor, madem benimle ilgili kendine gore olumsuz yorumlarin var konusma benimle. Ama konusmak zorundayiz iste nedense. Elimde olsa kimse ile gorusmeyecegim akraba cevresinden cok az sevdigim insan var benim de. Hos kardesiniz bile art niyetli olunca bu hayatta kimseye guveniniz kalmiyor... Simdi bayram ve dolayisi ile es dost akraba ile muhattap olmak zorunda kalicaz ya nasil stres basiyor nasil. Konusmayinca soguk mesafeli diyolar halbuki donup kendilerine bi bakmiyolar..

Çok şükür kardeşim vs sevdiklerim çok fazla. Ama bir o kadar da negatif olduklarım var. Yani içten olamıyorsunuz, kıskançlık var bakışlarında. Hayat felsefeniz bakışınız çok farklı. Mesela yengem vardır benim canım ciğerimdir, kendi akrabalarımın çoğundan çok severim.

Ne mutlu size ki bunu başarabiliyorsunuz :)

İşte pek başarabiliyor muyum bilmiyorum bir de içimde vicdan azabı oluyor acaba yanlış mı yapıyorum diye. Dün akşam mesela annem arıyor x gelmiş seni görmek istiyor, aslında hiç müsait değilim, çok sevdiğim biri olsa 1 saat ayırırım diyeceğim de gerçekten biliyorum tarzını, niye aramıyorsun sormuyorsun başlayacak hayatından dert yanacak vs içimi şişirecek. Görüşmesem annem küsüyor sıkıştırıyor.

Görüşmeyeceğim sanırım şimdiden daral geldi içime :)

İşte pek başarabiliyor muyum bilmiyorum bir de içimde vicdan azabı oluyor acaba yanlış mı yapıyorum diye. Dün akşam mesela annem arıyor x gelmiş seni görmek istiyor, aslında hiç müsait değilim, çok sevdiğim biri olsa 1 saat ayırırım diyeceğim de gerçekten biliyorum tarzını, niye aramıyorsun sormuyorsun başlayacak hayatından dert yanacak vs içimi şişirecek. Görüşmesem annem küsüyor sıkıştırıyor.

Görüşmeyeceğim sanırım şimdiden daral geldi içime :)
Sevmediği imiz insanlardan kaçmaya çalıştıkça bazen hayatımıza da çekebiliyoruz. Büyütmemek lazım belki de ona ayıracağınız yarım saat size birşey kaybettirmez. :)

Hayır kesinlikle değil bende gitmek istemiyorum
Ama bayram geliyor malesef göreceğim yine onları . Bayram diye sevinemiyorum bile .
Enerjimi yiyorlar resmen.

Hala ugrasiyorlar sizinle.

Istikrarlı olmaya devam edin bence.Ağzı olan konuşur ve yaranamayiz.

Birini memnun etmek kolay değildir ama her şeye bi kulp takan o " birileri ".

Back
X