Enerjimi sömürüyorlar

Madem rahatsızdınız, hiç izin vermeyecektiniz. Arkadan şikayet edip yüzüne söylemeyip birden patlayan insanları asla anlamadım anlamayacağım. Kadıncağız da sizi dost biliyordur, yazık. Müsait değilim demek, telefonu açmamak bu kadar zor olmamalı. Acıdım arkadaşınıza. Bence de görüşmeyin hiç böyle içinizde öfke biriktireceğinize. En sevmediğim arkadaş tipisiniz. Baştan izin vermeyecektiniz.
Seninki neyin patlaması. Kendisini seviyorum ama bıktım dert dinlemekten dedim sevdiğiniz insanları kolay kırabilen birisiniz galiba ki o beni hiç dinlemiyor fazlasıyla iyi bir arkadaş oldugumu düşünüyorum

Seninki neyin patlaması. Kendisini seviyorum ama bıktım dert dinlemekten dedim sevdiğiniz insanları kolay kırabilen birisiniz galiba ki o beni hiç dinlemiyor fazlasıyla iyi bir arkadaş oldugumu düşünüyorum
Kimseyi kırmıyorum. Sadece arkadaşınız var. Aileniz var kıymetini bilin. Bunu bulamayanlar var.

Yakın bir arkadaşım var iyidir hoştur ama her Allahın günü mutlaka mesaj atıyor sanki sevgiliyiz 7/24 napıyorsun diyip muhabbet etmek istiyor. sürekli bir şeylerden şikayet ediyor ya iş arkadaşı ya babası şöyle yapmıs ya anası ya danası banane ya tamam yakınız diye ben ücretsiz danışmanlık yapıp sürekli dert dinlemek zorundamıyım ki ben ona bir şey anlattığım da dogru düzgün akıl verip dinlemez bile geçiştirir.. Aynı şekilde ablam var oda sürekli okul zor dersler zor erkek arkadaşıyla kavga ediyor yok sivilcesi cıkmıs diye ağlayacak neredeyse ... Böylee aaaaa yeter kapatın cenenizi diye bağırasım geliyor artık muhabbetleri öyle bayıyor zaten gurbette herkesten uzağım ve resmen telefonla o kötü enerjilerini yayıyorlar bana.. Bebeğimle işle gücle ilgilendiğim İcin hemen yazamıyorum zaten ama olumsuz insanlardan bıktım 🤢
Yazma. Umursama. Dert anlatmaya başladıklari an bebek ağlıyor sonra konuşuruz de geçiştir. Başladıklari an sende başla iş zor diyorsa evet benim de işim zor şöyle oldu böyle oldu. Sivilcem mi çıktı diyor sende başla benim de şöyle oldu böyle oldu. Geçiştir. Asla hemen geri dönme. Sabah yazıyorsa akşama kısa cümlelerle dönersin. Ararsa açma senin bebeğin uyuyor.

Yakın bir arkadaşım var iyidir hoştur ama her Allahın günü mutlaka mesaj atıyor sanki sevgiliyiz 7/24 napıyorsun diyip muhabbet etmek istiyor. sürekli bir şeylerden şikayet ediyor ya iş arkadaşı ya babası şöyle yapmıs ya anası ya danası banane ya tamam yakınız diye ben ücretsiz danışmanlık yapıp sürekli dert dinlemek zorundamıyım ki ben ona bir şey anlattığım da dogru düzgün akıl verip dinlemez bile geçiştirir.. Aynı şekilde ablam var oda sürekli okul zor dersler zor erkek arkadaşıyla kavga ediyor yok sivilcesi cıkmıs diye ağlayacak neredeyse ... Böylee aaaaa yeter kapatın cenenizi diye bağırasım geliyor artık muhabbetleri öyle bayıyor zaten gurbette herkesten uzağım ve resmen telefonla o kötü enerjilerini yayıyorlar bana.. Bebeğimle işle gücle ilgilendiğim İcin hemen yazamıyorum zaten ama olumsuz insanlardan bıktım 🤢
Ruh emici diyorum ben onlara..o yüzden artık kimseyle görüşmüyorum çok yakın olarak

Niye yılların arkadaşlığı yüz yüze baktığın insan diye diye bu hale geliyor ilişkiler
İyi de arkadaşlık iki taraf da mutluysa devam eder. Siz şu an bu arkadaşlıktan mutlu değilsiniz, tam tersine şikayetçisiniz. Arkadaşınız ise belki mutlu olmadığınızın farkında bile değil. Hep böyleydi ben farklı birşey yapmıyorum ki diye düşünüyor. Söyleyin o da bilsin sizin rahatsız olduğunuzu. Arkadaşlığınıza devam etmek isterse kendine çeki düzen verir. Yok ben konuşmaya mesaj atmaya darlamaya devam edicem derse zaten görüşmezsiniz

ben ona bir şey anlattığım da dogru düzgün akıl verip dinlemez bile geçiştirir.
benimde vardı boyle bir arkadaşım en ufak şeyi bile dert bulup sürekli gece gündüz fark etmeksizin bana yazar anlatırdı bende yardımcı olurdum sonra bir gün ben anlattım süreklı geçiştirmeye başlayınca aynı şeyi bende ona yapmıştım :kahve:

Back
X