• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enerjisizlik, tembellik ve ilişkilere yansıması

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
10.103
17.671
823
45
Bu ara aşırı enerjisizim. Şöyle ki sabah 80 saniyelik kırmızı ışıkta uyuyakaldim. Bu artik son nokta sanirim. Gecen hafta kan degerlerine baktirdim her sey normal sadece d vitamini düşük ama onun takviyesini aliyorum simdi.

Enerjik hissedenler ne yiyip ne içiyor çok merak ediyorum? Günde 8 saate yakin uyumama ragmen bi turlu uykumu alamiorum. Bu hayatimi her anlamda etkilemeye basladi.

Annemi bile dinleyemiorum dikkatim dağılıyor. Eskiden düşkün olmama rağmen cinsellikte resmen nekahat dönemindeyim. Hatta arkadaslarimla sinemaya gitsem uyuyakaliorum. Her yere gec kaliorum su sıralar. Yakın tarihte babannemi kaybettim. Psikolojinin de etkisi var anne diyordum beni o büyüttü. Hicbir sey ilgimi cekmio hayatta su siralar. Yardimlarinizi bekliorum kimyasal, fiziksel, zihinsel, ruhsal, alternatif tıp her türlü öneriye açığım boyle yasamak izdirap kopegimi bile doyurmaya mecalim yok.

Bu ara aşırı enerjisizim. Şöyle ki sabah 80 saniyelik kırmızı ışıkta uyuyakaldim. Bu artik son nokta sanirim. Gecen hafta kan degerlerine baktirdim her sey normal sadece d vitamini düşük ama onun takviyesini aliyorum simdi.

Enerjik hissedenler ne yiyip ne içiyor çok merak ediyorum? Günde 8 saate yakin uyumama ragmen bi turlu uykumu alamiorum. Bu hayatimi her anlamda etkilemeye basladi.

Annemi bile dinleyemiorum dikkatim dağılıyor. Eskiden düşkün olmama rağmen cinsellikte resmen nekahat dönemindeyim. Hatta arkadaslarimla sinemaya gitsem uyuyakaliorum. Her yere gec kaliorum su sıralar. Yakın tarihte babannemi kaybettim. Psikolojinin de etkisi var anne diyordum beni o büyüttü. Hicbir sey ilgimi cekmio hayatta su siralar. Yardimlarinizi bekliorum kimyasal, fiziksel, zihinsel, ruhsal, alternatif tıp her türlü öneriye açığım boyle yasamak izdirap kopegimi bile doyurmaya mecalim yok.

eğer fizyolojik bir durum değilse, bu tanımladığınız şey genelde "ilgisizlik" hissetmekle olur, gösterdiğin ilginin karşılığını alamamakla olur
veya "hayattaki konumunuzdan" memnun olmadığınızda olur
var mı böyle bir şeyler?

Mideden olabilir. Yediğim bir şeyler dokununca ben böyle oluyorum.

Sanki gün herkese 24 saat bana daha az.
Kafamda yapmam gereken bir sürü iş ama hiç birini içime sindirerek yapamıyorum.
Haftasonu eve iş getircem dedim sözde hepsini unuttum.

Valla bu sene erken tükendim bende de aynı duygular..
Bahara geçiştendir diye düşünmeye başladım..

Ya bende öyleyim ama kırmızı ışıkta uyuyakalmak Allah korusun trafikte dikkatli olun.ben iki haftaya yakındır günde 12 saat uyuyorum.işim onda başlıyor ben ona bile güç bela yetişiyorum.şimdi ders çalışmam gerekiyor ama yine uykum var.sürekli bakımlı gezen ben iki haftadır kaşımı bıyığımı bile aldırmadım üşengeçlikten oje bile sürmüyorum.tek istediğim uyumak.daha bugün anlattım arkadaşlarıma demir ve b12 olabilir dediker de a gideceğim.yalnız değilsin

eğer fizyolojik bir durum değilse, bu tanımladığınız şey genelde "ilgisizlik" hissetmekle olur, gösterdiğin ilginin karşılığını alamamakla olur
veya "hayattaki konumunuzdan" memnun olmadığınızda olur
var mı böyle bir şeyler?

Düşünüyorum.. Evet su an hayatimdaki kisinin bana eskisi kadar önem vermediğini hissediyorum. Ailem de cok ilgilenmiyor aramasam aramazlar. Arkadaslar desen whatsapptan konusunca görüşüldü sanilio artik. Sanırım bana gore degil bu dunya artik öyle hissediyorum.

Ama bu denli fiziksel degisime neden olacak bir değişiklik yok sanki.. Önceden aşık oldugum insanin öldüğü oldu, sefalet cektigim oldu, yurtdisinda kaçak yasadigim oldu, dayak yedigim oldu. Hic bu kadar halsiz degildim :) galiba yaşlandım ben de

B12 ve demir değerlerinizede baktırın..artı depresyonda da olabilirsiniz..bir psikolog yardımı alın..ya da sadece bahar rehaveti bile olabilir..,bilinmez..bunların hepsini araştırın.geçmiş olsun.

Enerjik olan yok mu ya bir i bi sey önersin portakal bile kabulum:D epey yildir kahvalti yapmiorum onun birikimimi acaba =/ sacmalamaya basladim hitabet yetenegim bile azaldi çalışanlarla cat pat konusmaya baslafim is yerinde ds sayginligimi yitiriorum. Kaybedenler kulubundeki koltuktan kalkmayan tip gibi oldum.

Düşünüyorum.. Evet su an hayatimdaki kisinin bana eskisi kadar önem vermediğini hissediyorum. Ailem de cok ilgilenmiyor aramasam aramazlar. Arkadaslar desen whatsapptan konusunca görüşüldü sanilio artik. Sanırım bana gore degil bu dunya artik öyle hissediyorum.

Ama bu denli fiziksel degisime neden olacak bir değişiklik yok sanki.. Önceden aşık oldugum insanin öldüğü oldu, sefalet cektigim oldu, yurtdisinda kaçak yasadigim oldu, dayak yedigim oldu. Hic bu kadar halsiz degildim :) galiba yaşlandım ben de

bence kesinlikle sebebi bu
buna çözüm bulmalısın
yaşla değil de görmüş geçirmişlikle ilgili bence, ilk yaşadığı zorluklarda "bu dünya bana göre değil" diye düşünmez insan, sanki onları aşsan bitecekmiş gibi gelir, ama sonra, bir daha bir daha geldikçe geldikçe böyle düşünürsün

şu anda bir hedefin var mı? öyle kocamaaan değil, ne bileyim bir kitap yazmak, bir blog yazmak veya terfi etmek veya bir proje olabilecek, belirli bir süre içinde tamamlanabilecek herhangi bir şey?
eğer yoksa, inan bana öyle bir şey çok çok iyi gelir sana
ben "kursa git, ortam değiştir, yeni arkadaşlar bul" olayını çok klişe buluyorum açıkçası, işlediğini de düşünmüyorum
bunun yerine seni mutlu edecek bir hedef bul
ailemle çok mutluyum, Allah'a şükür hiç sorunum yok, ama bir süre önce hiç bir amacım olmadığı için aynı senin gibiydim, yerimden kalkmak istemiyordum, sonra bir arkadaşım bir teklif yaptı bana, bir hedef koydu hayatıma, şu an aynı daha önceki gibi kanlı canlıyım
belki senin de böyle bir şeye ihtiyacın vardır

Vitamin takviyeleri almalisin bence insan donem donem ihtiyac duyuyor suda eriyenleri kullaniyorum
Yasamdan keyif almama istegi tamamen depresif bir durum kendini bu durumdan kurtardigin zaman daha saglikli hissedeceksin
Babaannen icin de basin sagolsun aile kayiplari her zaman acilidir yeri doldurulamaz. En cok bunun etkisi olmus sanirsam..

Hayatim monotonlasinca,surekli ayni seyler olunca boyle hissediyorum.
Biraz heyecan mi katsan?Tatil yerlerine bakip tatil plani yap misal,bana cok iyi geliyor.Veya spor yapiyormusun, sabahin cok erken saatlerinde bol agacli bir yere gidip kosuyormusun?Suyla aran nasil,ben az su icince kendimi kotu hissederim. Hergun turk kahvesi de candir. Bu kiz NE alakasiz seyler yazmis diyebilirsin ama yapmadigin seylerse dene bi :)

Back
X