Enfeksiyon için fitil kullanmak doğumu kolaylaştırır mı

Cananws

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
56
17
18
23
Merhaba arkadaşlar ben 37.haftamdayim enfeksiyonum vardı doktor fitil verdi kullanıyorum bazıları bu fitillerin doğumu tetiklediğini söyledi öyle bişey var mı

Bende kullandım enfeksiyon olup durmustum ilk bebegimde ama 41in ilk günü doğurdum kişiden kişiye değişir mi bilemem 🤷🏻‍♀️

Çok bır şey de kalmamış rabbim vaktinde saglicakla kavuştursun inşallah ❣️

Teşekkür ederim korktum ben ya
Yok yokk korkmak stres yok son haftalarda kokrmak stres yapmak tansiyonu yükseltir bu bebeği strese sokar, düşünmeyin daha pozitif olun güzel şeylere odaklanın bebeğinizin kıyafetlerini düzenleyin bozun yapın sakinlestirir temizlik yâpabilirsiniz doğum için oldukça faydalı hareket etmek, doğumdan sonra da temiz bir eve dönmüş olursunuz aktivite bulun onu düşünmekten vazgeçin, vakti gelince olacak ilaç falan bahane, akışına birakin

Yok yokk korkmak stres yok son haftalarda kokrmak stres yapmak tansiyonu yükseltir bu bebeği strese sokar, düşünmeyin daha pozitif olun güzel şeylere odaklanın bebeğinizin kıyafetlerini düzenleyin bozun yapın sakinlestirir temizlik yâpabilirsiniz doğum için oldukça faydalı hareket etmek, doğumdan sonra da temiz bir eve dönmüş olursunuz aktivite bulun onu düşünmekten vazgeçin, vakti gelince olacak ilaç falan bahane, akışına birakin
Keşke temizlik falan yapabilseydim o kadar sancım oluyo ki ayağa zor kalkıyom

Back
X