Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antibiyoktik vs vermedi mi doktorMerhaba kızlar. Benim bş kaç aydır geçmeyem vajinal enfeksiyonum var. Hamile kalmak istiyorum. Enfeksiyonun zararı olur mu olursa ne zararı olur.
Çok ilaç verdi geçmiyor. Geçiyor yine çıkıyorAntibiyoktik vs vermedi mi doktor
Neden enfeksiyon oluyormuş peki ?Çok ilaç verdi geçmiyor. Geçiyor yine çıkıyor
Bilmiyorum kiNeden enfeksiyon oluyormuş peki ?
Mantar enfeksiyonuBilmiyorum ki
Pamuklu iç çamasırları tercih edilmeli die bliyorum yanlış hatrlamıosam birde dustan sonra vajinayı kurulayın nemli kalınca oluyo bnde kurtaj oldum kadıntım var mantar kremi suruyorum rahatlamak için birde eşinizle beraber olmadan once muhakkak o da sizde temizlenin erkekler malum yıkamıolar silmiolar tuvaletten sonra inş iileşirsinMantar enfeksiyonu
Saol canım bi kaç ay sürmesi normal mi sencePamuklu iç çamasırları tercih edilmeli die bliyorum yanlış hatrlamıosam birde dustan sonra vajinayı kurulayın nemli kalınca oluyo bnde kurtaj oldum kadıntım var mantar kremi suruyorum rahatlamak için birde eşinizle beraber olmadan once muhakkak o da sizde temizlenin erkekler malum yıkamıolar silmiolar tuvaletten sonra inş iileşirsin
Cok normal değil gbi en fazla bi hafta on gun surmesi gerekmez mi? Uzman değilim ama bence doktora gorunun tekrar hem o kasıntıyı cekmekte sıkıntı yaSaol canım bi kaç ay sürmesi normal mi sence
Hemde çokk bi ortamda kaşınıyor ama kaşımamak için parçalıyorm kendşmiCok normal değil gbi en fazla bi hafta on gun surmesi gerekmez mi? Uzman değilim ama bence doktora gorunun tekrar hem o kasıntıyı cekmekte sıkıntı ya
fitil veriyor doktorlar cogunluklaMerhaba kızlar. Benim bş kaç aydır geçmeyem vajinal enfeksiyonum var. Hamile kalmak istiyorum. Enfeksiyonun zararı olur mu olursa ne zararı olur.
Kullandım çok kullandım geçmiyor. Doktor bu enfeksiyonlatın geçip tekrar çıktığını söyledi bilmiyorumfitil veriyor doktorlar cogunlukla