Enfeksiyon ile hamile kalmaktan

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Merhaba kızlar. Benim bş kaç aydır geçmeyem vajinal enfeksiyonum var. Hamile kalmak istiyorum. Enfeksiyonun zararı olur mu olursa ne zararı olur.

Mantar enfeksiyonu
Pamuklu iç çamasırları tercih edilmeli die bliyorum yanlış hatrlamıosam birde dustan sonra vajinayı kurulayın nemli kalınca oluyo bnde kurtaj oldum kadıntım var mantar kremi suruyorum rahatlamak için birde eşinizle beraber olmadan once muhakkak o da sizde temizlenin erkekler malum yıkamıolar silmiolar tuvaletten sonra inş iileşirsin

Pamuklu iç çamasırları tercih edilmeli die bliyorum yanlış hatrlamıosam birde dustan sonra vajinayı kurulayın nemli kalınca oluyo bnde kurtaj oldum kadıntım var mantar kremi suruyorum rahatlamak için birde eşinizle beraber olmadan once muhakkak o da sizde temizlenin erkekler malum yıkamıolar silmiolar tuvaletten sonra inş iileşirsin
Saol canım bi kaç ay sürmesi normal mi sence

Cok normal değil gbi en fazla bi hafta on gun surmesi gerekmez mi? Uzman değilim ama bence doktora gorunun tekrar hem o kasıntıyı cekmekte sıkıntı ya
Hemde çokk bi ortamda kaşınıyor ama kaşımamak için parçalıyorm kendşmi

Soğan suyunu öneririm bir arkadaşım onun sayesinde enfeksiyonundan kurtuldu e soğan doğal antibiyotik yani ;)

Soğan suyunu yap hayatım enfeksıyondan eser kalmıyo. Oyle hamıle kalman cok zor kalırsanda dusuk oluyo benımkıne dusuk raporu enfeksıyon cıkmıstı allah kımseye vermesın

Back
X