Bilemeyşiz ki idrar yolu enfeksiyonunda da okuyor yerleşme kanamasında daArkadaşlar merhaba geçen ay rahim filmi çekildi herşeyim sağlıklı 9 aydır hamile kalamadım adetime 5 gün var az önce peçeteye çok açık renk kan geldi aynı zamanda dünden beri idrar yolu enfeksiyonu oldum bunun sebebi enfeksiyon mudur yerleşme kanaması mıdır enfeksiyon olduğu ay hamile kalanlar var mı
Enfeksiyon varsa eğer bebek yoktur dimi düşerBilemeyşiz ki idrar yolu enfeksiyonunda da okuyor yerleşme kanamasında da
ne alaka canım ya nerden çıktı bu?Enfeksiyon varsa eğer bebek yoktur dimi düşer
valla sürekli enfeksion geçren biri olarak söylüyorum,hiç bir zaman lekelenme gelmedi,ama 3 tüp bebekte de yerleşme kanaması gelmişti.Arkadaşlar merhaba geçen ay rahim filmi çekildi herşeyim sağlıklı 9 aydır hamile kalamadım adetime 5 gün var az önce peçeteye çok açık renk kan geldi aynı zamanda dünden beri idrar yolu enfeksiyonu oldum bunun sebebi enfeksiyon mudur yerleşme kanaması mıdır enfeksiyon olduğu ay hamile kalanlar var mı
Yani orasını Allah bilir benim arkadaşım kırmızı reçeteli psikolojik ilaçlar içiyordu hamile olduğunu 3 aylıkken öğrendi o bebek tutundu Allah ol der ve olurEnfeksiyon varsa eğer bebek yoktur dimi düşer
Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederim inşallah öyledir eğer yerleşme kanamasıysa idrar testinde cıkar mı acabavalla sürekli enfeksion geçren biri olarak söylüyorum,hiç bir zaman lekelenme gelmedi,ama 3 tüp bebekte de yerleşme kanaması gelmişti.
Aynen öyle canım Allah ol derse olur bazen boşuna evham yapıyoruzYani orasını Allah bilir benim arkadaşım kırmızı reçeteli psikolojik ilaçlar içiyordu hamile olduğunu 3 aylıkken öğrendi o bebek tutundu Allah ol der ve olurdüşmeyebilir de doktora gidin biran önce aksatmayın
inşallah canım Allah gönlümüze göre versin, günün geçtiyse kesin çıkar ,hemde bayağı bi net çıkar:)Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederim inşallah öyledir eğer yerleşme kanamasıysa idrar testinde cıkar mı acaba
inşallah canım Allah gönlümüze göre versin, günün geçtiyse kesin çıkar ,hemde bayağı bi net çıkar:)
Aynen öyle erken gebelik testi yapın 2 gün sonra kan verin bakalım belki de gebesinizAynen öyle canım Allah ol derse olur bazen boşuna evham yapıyoruz
ne oldu canım kan verdın mıteşekkür ederim canım sabah kan vericem inşallah vardır
Benim de regl günüm yarın normalde ama 3 gündür çok az koyu kahverengi kanama oluyo arada yerleşme kanaması olabilir mivalla sürekli enfeksion geçren biri olarak söylüyorum,hiç bir zaman lekelenme gelmedi,ama 3 tüp bebekte de yerleşme kanaması gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?