Enfeksiyon mu yerleşme kanaması mı???

Yarimay14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
113
42
28
28
Arkadaşlar merhaba geçen ay rahim filmi çekildi herşeyim sağlıklı 9 aydır hamile kalamadım adetime 5 gün var az önce peçeteye çok açık renk kan geldi aynı zamanda dünden beri idrar yolu enfeksiyonu oldum bunun sebebi enfeksiyon mudur yerleşme kanaması mıdır enfeksiyon olduğu ay hamile kalanlar var mı

Bilemeyşiz ki idrar yolu enfeksiyonunda da okuyor yerleşme kanamasında da

valla sürekli enfeksion geçren biri olarak söylüyorum,hiç bir zaman lekelenme gelmedi,ama 3 tüp bebekte de yerleşme kanaması gelmişti.

Enfeksiyon varsa eğer bebek yoktur dimi düşer
Yani orasını Allah bilir benim arkadaşım kırmızı reçeteli psikolojik ilaçlar içiyordu hamile olduğunu 3 aylıkken öğrendi o bebek tutundu Allah ol der ve olur düşmeyebilir de doktora gidin biran önce aksatmayın

Aynen öyle canım Allah ol derse olur bazen boşuna evham yapıyoruz

valla sürekli enfeksion geçren biri olarak söylüyorum,hiç bir zaman lekelenme gelmedi,ama 3 tüp bebekte de yerleşme kanaması gelmişti.
Benim de regl günüm yarın normalde ama 3 gündür çok az koyu kahverengi kanama oluyo arada yerleşme kanaması olabilir mi

Bende az önce lavaboya gittim kahverengi gibisi ıslak bir lekelenme gördüm adetime 5.4 gün var zaten 3 haftadır göğüs ağrısı çekiyorum varmı acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…