Enfeksiyon mu?

edaaa35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
481
186
33
28
Kızlar öncelikle merhaba...
Eğer cevap verirseniz çok sevinirim.eşimle korunmuyoruz ne zaman olursa ozaman nasip diyoruz ama benim bir kaç gündür acayip şekilde sağ kasığımda ağrı var otururken ayakta lavaboda bazende iki tarafa vuruyor uzandığımda bile ağrı devam ediyor sadece ağrım var anlamış değilim enfeksiyon mu acaba yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim😞

Son adet günün ne zaman canım? Yumurtlama günün yada gebelik durumu olabilir.

Kızlar öncelikle merhaba...
Eğer cevap verirseniz çok sevinirim.eşimle korunmuyoruz ne zaman olursa ozaman nasip diyoruz ama benim bir kaç gündür acayip şekilde sağ kasığımda ağrı var otururken ayakta lavaboda bazende iki tarafa vuruyor uzandığımda bile ağrı devam ediyor sadece ağrım var anlamış değilim enfeksiyon mu acaba yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim😞
Akıntının yanma hissi ilişki esnasında ağrı kaşıntı var mi

Son adet günün ne zaman canım? Yumurtlama günün olabilir mi?
Adet günüm normalde bugün ama benim düzensizdir gecen ay 8 inde gördüm ama adet ağrısı değil hiç benzemiyor bir oğlum var onda hamilelik belirtisi böyle yaşamadım hadi diyelim öyle bişey ihtimal bile versem

Adet günüm normalde bugün ama benim düzensizdir gecen ay 8 inde gördüm ama adet ağrısı değil hiç benzemiyor bir oğlum var onda hamilelik belirtisi böyle yaşamadım hadi diyelim öyle bişey ihtimal bile versem
Bence gebelik testi yapmalısın.

Yanma hissi yok kaşıntım yok ilişkide ağrı var kasıklarımda akıntımda yok ve kokulu da değil
Yumurtalıkların catlamayip Kist olmuşsa (yumurtalık kisti), bu durum da ilişkide ağrı yapabilir.
Bu ağrının birçok sebebi olabilir.
Eğer bebek İstiyorsanız umarım sağlıklı bir şekilde hamilesinizdir.

Hamilelikte de tek kasık tarafı sertleşebiliyor- şişebiliyor.
Kötü ihtimali düşünürsek bu durum kasik fıtığı bile olabilir.
Ama bak görürsün yarın testin pozitif çıkacak. Bize de gönder sonucu 🌹
🙂 Benimde kasığımda şişlik var bikac gündür bu hafta ben de test yapicam

Evet baya sert ve şiş
Hamilelikte de tek kasık tarafı sertleşebiliyor- şişebiliyor.
Kötü ihtimali düşünürsek bu durum kasik fıtığı bile olabilir.
Ama bak görürsün yarın testin pozitif çıkacak. Bize de gönder sonucu 🌹
Hayırlısı rabbimden tabiki sonucu yazarım inşallah rabbim kime istiyosa hakeden annelere babalara nasip etsin😍🤲🏻

🙂 Benimde kasığımda şişlik var bikac gündür bu hafta ben de test yapicam
Göğüs ucunda acı var mı benim oda var göğüs uçlarım acıyo ya ne bileyim oğlumda sadece ara ara kasık ağrım oldu adetim gecti oğrendim ama ınsan sankı unutuyo mu ne oluyo gerçi hamile olsam eşim donar kalır heralde o biraz nötür😅

Göğüs ucunda acı var mı benim oda var göğüs uçlarım acıyo ya ne bileyim oğlumda sadece ara ara kasık ağrım oldu adetim gecti oğrendim ama ınsan sankı unutuyo mu ne oluyo gerçi hamile olsam eşim donar kalır heralde o biraz nötür😅
Oooo daha ne olsun, hem adet günün hem göğüs ucu ağrısı, hem kaşık şişmesi ağrıması. Haha 😆
Sen bize pozitif testi gönder yarın. Hayırlısı olsun canım.

Ooo ooo neler neler göğüs ucumda sızı oluyr arada ama goguslerimde şişlik ağrı var kasık larimda ara ara sancı iki gündür idrar kokusu var bu sabah mide bulantim oldu byle bi baş dönmesi gbi sonra bugün tahminde tam ortasında ağrı ve sertlik hissettim ve bacağıma kasığımda ağrı atiyor bugün

Back
X