- 16 Ekim 2020
- 117
- 21
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bsraaa1234
Merhabalar enfeksiyonu olupta hamile kalanlar var mı ya da konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
enfeksıyon cesıtlerıne gore degısır. nerde enfeksıyonunuz varsa yazarsanız kolay olur cevap almanızMerhabalar enfeksiyonu olupta hamile kalanlar var mı ya da konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Aaa gerçekten mi umut oldunuz bana bende geçen ay ilaç kullandım az da olsa geliyor arada yinedebende yoğun enfensiyon vardi ilac kullandim o ay hamile kaldim ama hamilelik boyunca yesil akintim devam etti hicbi ilaç cvp vermeei dogum yaptim yesil akinti bitti
evet ve doktorum hayret ediyordu bu kadar yesil akinti nasil olur diye ama saglikla bebegimi aldim kucagimaAaa gerçekten mi umut oldunuz bana bende geçen ay ilaç kullandım az da olsa geliyor arada yinede
aminn insAllah ümidinizi yitirmeyin ben o enfeksiyonla dogurduysm herkes dogururNe güzel Allah banada nasip eder inşallah sizede Allah evladınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin![]()
Doktor baktı mı alttan ne dediTeşekkürler cevabınız için ilaçta kullandım ama bitmiyor ara ara hep oluyor inşallah olur bekliyorum bakalım
Canim kalinir fakat tehlikeli gkruluyor vajinal yada rahimle alakali bir enfeksiyon dusuge sebep olabiliyormusMerhabalar enfeksiyonu olupta hamile kalanlar var mı ya da konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Valla oluyor da takma bende ama şöyle oluyor yesil akıntı ayda bi iki gün cok az senin ne sıklıklaEnfeksiyon çıkmıyor ama yeşil akıntıda bitmiyor. Bu ay hamilelik belirtilerim var o yüzden endişeliyim.