Enfeksiyon zarar vermismidir

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Kizlar bir haftadır karnim kasiklarim ağrıyordu bugun doktora gittim idrarda biraz bakteri ve enfeksiyon cikti bir fitil bir de toz verdi sizce tuplerime zarar vermiş modir 1 haftadir bu durum :(

Kizlar bir haftadır karnim kasiklarim ağrıyordu bugun doktora gittim idrarda biraz bakteri ve enfeksiyon cikti bir fitil bir de toz verdi sizce tuplerime zarar vermiş modir 1 haftadir bu durum :KK43:
Yıllardır sürekli idrar yolu enfeksiyonu olup hamile kalan çok insan duydum korkmayın bence

Benim ablamda yıllardır idrar yolu enfeksiyonu olur böbreklerim ağrıyor yanma oluyor sürekli ondan şikayetçi olurdu 2 tane çocuğu var idrar yolu enfeksiyonunun tüplere zarar vereceğini düşünmüyorum ama mesela benim apandisitim patlamış tı sol tüpümde hidrosalpinks vardı sağ tüpüm sağlamdı ordan dış gebelik geçirdim diğer tüp yüzünden böyle bi durum varsa olabilir ancak

Benim ablamda yıllardır idrar yolu enfeksiyonu olur böbreklerim ağrıyor yanma oluyor sürekli ondan şikayetçi olurdu 2 tane çocuğu var idrar yolu enfeksiyonunun tüplere zarar vereceğini düşünmüyorum ama mesela benim apandisitim patlamış tı sol tüpümde hidrosalpinks vardı sağ tüpüm sağlamdı ordan dış gebelik geçirdim diğer tüp yüzünden böyle bi durum varsa olabilir ancak
Benimde boyle kasiklarim karnim ilk defa bu kadar agriyincw korktum size de çok geçmiş olsun

Back
X