- 8 Aralık 2016
- 254
- 39
- 28
- Konu Sahibi alminaseyma
-
Maydanoz suyu için ya da buharına oturun ikisi de ise yarıyor. İçeriyi temizliyor enfeksiyon varsa sökülmesine yardımcı oluyor, içeriyi temizlediği için de gebeliği kolaylaştırıyor. Forum'da bunu deneyen çok kişi var isterseniz aratın konuları çok faydalı bilgiler elde edersiniz...Sut maydonoz kaynatin buharina oturup hamile kalan varmis arkadaslar bu dogrumu bundan mi bahsediyorsunuz. Hamilelik iicn mi enfeksiyon icin mi canlar
Sürekli antibiyotik kullanmak vajina vulvasını bozuyormuş bende antibiyotik kullandım sonra fitil verdi ama işe yaramadı hiç tekrar dr gidecem offAy arkadaslar tam gebelik planliyordumki idraryolu enfeksiyonu cikti 1 aydir ilac kullaniyorum doktor bir suru ilac yaziyo 3 kere antibiotik kullandim kontorle gittim tekrar kultur yapalm diye yok bu ilaci bidaha kullan dedi. Kafayi siyirrcam bide hamilelik dusunmeye ara ver diyo ben burda catlicam artik hamile kalmak istiyorum korun diyor bana baska doktora mi gorunsem bir suru ilac verip verip duruyo bi isedeyaramiyo ilaci kullan gel kultur yapalm dedi bitirdm ilaci gerek yok kulture verdigim ilaclar gecirmistir diyo ama bidaha verdi. Bu koadar ilac kullanmak zarar vrrmezmi sizce ben korunim mi bu durumda bebek vok istiyorum bian once olsum istiyorum
Maydanoz cevirmiyor enfeksiyon mantara dönüşebiliyor sık olunca bende öyle olmuştu üç ayda beş kez idrar yolu enfeksiyonu oldum en son geç gittim doktora mantar olmuştu özel bolgemNasil yani maydonoz mantara mi ceviriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?