Bendede vardı ne ilaç içsem fayda etmiyordu iç çamaşırımıda sıklıkla değiştiriyordum en son bir kez gün içerisinde banyoya gıdıp sıkcak su yeşil sabunla belden aşağı özel bölgeyi iyice yıkadım iç çamaşırımı değiştim birde gece yatmadanda aynı şekildr yaptım çok şükür bir haftada etkisini gösterdi enfeksiyonda baya azalfı 15 güne hiç birşeyim kalmadı sende öyle yap iyi gelir2 senedir bitmeyen bi enfeksiyonum var kullanmadıgım ilaç kalmadı eyer bu seferde geçmese iltahaplı bölgeyi yakıcaz dedi doktor başına gelen varmı
Bendede vardı enfeksiyon bı aralar Allah'ıma çok şükür kurtuldum benimki hem böbreklerime hem belime kasinlarima birden yukleniyordu sizdedemi varBir şey soracaktım. Bobreklerinize kadar vuran bir ağrı oldu mu.
Banyo yaptıktan sonra rahatlama oluyorsa günlük banyo yapın zamanla geçer.Enfeksiyonun ne gibi belirtisi oluyo kizlar bende surekli vajinamda kasinti var deli gibi kasiniyo biraz ic casimirimi utuleyip koyuyorum o gun rahatliyo ertesi gunu bidaha 4 ay once doktora gitti smear testi yapti bisey cikmadi delircem artik kafayi yicem ya 4 tane doktora gittim
Nasıl geçti Allah aşkına ya?Bendede vardı enfeksiyon bı aralar Allah'ıma çok şükür kurtuldum benimki hem böbreklerime hem belime kasinlarima birden yukleniyordu sizdedemi var