B bebisim177 Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 415 Emoji Skoru 404 Puanlar 23 Yaş 40 11 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebisim177 #1 Merhaba arkadaşlar 8 haftalık gebeyim enfeksiyon çıktı çok ağrı yanma baskı kaşıntı var bugün doktor yazdı cec1000mg yazdı kullananlar oldumu
Merhaba arkadaşlar 8 haftalık gebeyim enfeksiyon çıktı çok ağrı yanma baskı kaşıntı var bugün doktor yazdı cec1000mg yazdı kullananlar oldumu
D Denizim81 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 393 Emoji Skoru 148 Puanlar 53 12 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebisim177 #2 bebisim177 .!.: Merhaba arkadaşlar 8 haftalık gebeyim enfeksiyon çıktı çok ağrı yanma baskı kaşıntı var bugün doktor yazdı cec1000mg yazdı kullananlar oldumu Genişletmek için tıkla... Ben munorol kullandım geçen hafta. Kadın doktorun ne verdiyse kullan canım.enfeksiyon bebeğe zarar.
bebisim177 .!.: Merhaba arkadaşlar 8 haftalık gebeyim enfeksiyon çıktı çok ağrı yanma baskı kaşıntı var bugün doktor yazdı cec1000mg yazdı kullananlar oldumu Genişletmek için tıkla... Ben munorol kullandım geçen hafta. Kadın doktorun ne verdiyse kullan canım.enfeksiyon bebeğe zarar.
B bebisim177 Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 415 Emoji Skoru 404 Puanlar 23 Yaş 40 12 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebisim177 #3 Denizim81 .!.: Ben munorol kullandım geçen hafta. Kadın doktorun ne verdiyse kullan canım.enfeksiyon bebeğe zarar. Genişletmek için tıkla... Oniki haftadan önce ilaç vermiyorlar Muş zararlı diye içmedim doğru enfeksiyon da kötü yarın basliycam şuan iyice kötü oldum teşekkür ederim cevaplarınız için
Denizim81 .!.: Ben munorol kullandım geçen hafta. Kadın doktorun ne verdiyse kullan canım.enfeksiyon bebeğe zarar. Genişletmek için tıkla... Oniki haftadan önce ilaç vermiyorlar Muş zararlı diye içmedim doğru enfeksiyon da kötü yarın basliycam şuan iyice kötü oldum teşekkür ederim cevaplarınız için