Enfeksiyon

Ayslllm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
425
149
18
Kızlar geçen gün adet düzensizliği diyerekten doktora gittim.. sürekli hergün gelen az miktarda kanama oluyordu fakat bi türlü eskisi gibi adet olamıyordum .. doktor muayene etti ve enfeksiyon olduğunu söyledi.. klamoks diye bi ilaç ve dubhaston verdi.. aklımda bir sürü soru vardı fakat hiç birini soramadım.. sizce enfeksiyon kanama yapar mı ?? Ben neden adet olamıyorum?? Kan testi verdim ama bana hiç bir açıklamada bulunmadı?? İki aydır neredeyse her gün kanama oldu .. çok nadir olmadığı günler yani.. kötü bişeyim olsa muayene ederken anlardı diye düşünüyorum .. yardım edin bu durumdan nasıl kurtulabilirm ..

Kanama ilaçtan sonra mi oldu

Bana ara kanama olarak geldi östrojen ve progesteron değerleri dengesiz olunca oluyor genelde önceden anlattiklarin bendede vardi ve doktor östrojen ve progesteron ilaci verdi geçti umarım enfeksiyon kaynakli değildir

Hayır neredeyse iki aydır sürekli kanama oluyor hiç kesilmedi..hep adet oluyorum sanıyorum ama yok.. şimdi sanki adete çevirdi gibi bilemiyorum.. ama büyük büyük parça gibi geliyor bazen tabiri caizse löp löp düşüyor pıhtı gibi..çok açık konuştum kusura bakma nolur bi türlü düzelemedim.. geçen ay da her günüm böyle geçti doktora gittim dubhaston verdi kullandım sonra kanamayı kesti 4-5 gün rahat ettim sonra kanama tekrardan yine başladı... Şimdi cumadan beri yine dubhaston kullanıyorum ama faydası olmadı yine kanama devam ..gerçekten yaşam kalitemi düşürüyor bu durum.. çok mutsuzum şu an.. ne yapıcağımı şaşırdım..

Umarım canım bir kaç yerde okudum enfeksiyon kanama yapar diye ben de ona yormak istedim yoksa diğer türlü aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor.. doktor adetin üçüncü günü gel hormonlarına bakalım dedi.. ama ben adet oluyo muyum onu bile bilemiyorum ki artık..her gün her gün geldiği içintüm düzenim şaştı bende şaştım kaldım..şu an adete çevirdi gibi sanki ama daha önce de böyle olmuştu adet oluyorum sanmıştım sonra kesilmeye başlamıştı azar azar gelip beni yine böyle süründürmüştü
Bana ara kanama olarak geldi östrojen ve progesteron değerleri dengesiz olunca oluyor genelde önceden anlattiklarin bendede vardi ve doktor östrojen ve progesteron ilaci verdi geçti umarım enfeksiyon kaynakli değildir

Aynisini bende yasadim doktor hem östrojen hemde progesteron iceren hap vermişti geçmişti geçmiş olsun

Merhabalar çok çok geçmiş olsun bende böyle bir durum yaşadım domtorunuz kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…