- 12 Kasım 2016
- 14
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi Burukyagmur
Kızlar yeni uyeyim ne olur cevaplayin bi oğlum var 4 yaşında sorunsuz bir gebeligim oldu hamile kalmam da kolaydı ikinici bebege karar versiktwn bo ay sonra hamile kaldim hersey yolundaydi bi ara kahverengi akintim geldi progestanverdi doktorum ondam bi hafta sonra ani sanci ve kanamayla gittm enfeksiyon olmus ama enfeksiyon nasıl oluştu bilmiyorum ve enfeksiyondan bebis kaybettim 14+3 haftalik ve doktorum bunu farketmedi zaman kaybettm acim cok taze dusugum kendiliginden oldu bebek tum olarak cikti icimde biseey var mi diye yinede baktilar tam kurtaj denemez acim cok taze cok uzgunum ailem sana bisey olmasin diyo enfeksiyon cok yuksekmis yeni ogrendim az daha rahi etkileyecwkmis bu ay korunup bebek dusunuyodum ailem enfeksiyon bitmeden iyice iyilsmeden bebek düşünme diyo çok beklemek istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum 9 kasımda yaptım düşugu kızlar şimdiden olan yapıyorm hangi doktor la gitsemde iltihapi azaltsam diye deli gibi oldum nasıl iyileaecgm paikoji gitti bende bu cocugum olmasına ragmen ne olur bu konuda çok konuştuk diyip cevaplamazlik yapmayın beni
Son düzenleme: