Engel üstüne sınıfta selam?

morcicek6040

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
21
11
8
22
Eski sevgilimle yeni ayrıldık her yerden engellemiş ama sınıfta (üniversite) merhaba dedi ben de hiçbir şey demedim bozuldu amacı ne?Beni her yerden engelleyen birine neden merhaba demek zorundayım ki.

Ayrıldınız diye neden küsmek zorundasınız ki, selam altı üstü, engellemesi bile ne kadar çocuk olduğunu gösteriyor zaten

Engellemek benim biraz çocuksu bulduğum birşey açma mesaja yanıt verme başka numaradan ararsa kapat insan daha çok delirir hiç takmiyorum engelleyecek kadar bile takmıyorum seni yok hükmündesin zaten hayatımdan engellisin hiçbir şekilde ulasamazsin bana daha feci bir tepki Amacini bilmiyorum da dengesiz ben hiç sevmiyorum böyle birşey yapıp onu çevirmeye çalışanı.Konusacaksan engelleme engelleyeceksen merhaba deme demi.Olgun olmayan komedi hareketler bide engeli koyup sonra açanlara ne demeli hayır bir sene sonra aç tamam.Bir gün sonra açmak ne ya komedi olmamış kararlarınin arkasında duramayan anlık duygularla hareket eden insan kodlamasi bu .Ben böyle düşünürüm.Onunla uğraşmak yorucu olur Zaman kaybı.

Engellendigim olursa hiç birdaha acmamali suratıma da bakmamali ki zaten aramam ölsem konuşmam Üniversitede bir kız arkadaşım vardı çok yakın arkadaştık böyle bir huyu vardı kaç yıllık dostluğu bitirdim bu engelleme huyundan bana kızıp engeller 3 gün sonra arardi sildim hayatımdan ne dediyse konusmadim .Sizde konuşmayın suratına bakmayın amacı neyse ne niye engelliyor ayıp insan gibi konuşursun eminsen bittiyse de siler geçersin.Rahatsizmi edeceksiniz de engellemis her yerden sapık der gibi .Bu gerçekten rahatsız eden sapıklara yapılır zatten şikayet edilir gerekli yerlere onun dışında ben hakaret gibi algılarım.

Back
X