Engellemeli miyim

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
İyi akşamlar herkese..
Bir tanıdıgım var,arkadaşım diyemem,işle alakalı bir meseleden bir dönem bir araya geldi, kısa bir dönem ama o ara içim ısınmıştı arkadaşça görüştük de bir iki defa iş dışında.. konusu uzun ama beni kullanmaya çalıştığını fark ettim ve rekabetçi yapısı beni rahatsız etti uzaklaştım. Nitekim yollarımız ayrıldı.
Bugün tekrar mesaj atmış,bir şekildi beni üzmeyi başardı.. mesleki bir konu bu,içeriğe çok girmek istemiyorum. Ve günüm kötü geçti, engellesem onu çok önemsediğimi düşünecek artı tekrar bir araya gelme ihtimalimiz var düşük de olsa..engellemesem bir şekilde getirdiği haberlerle huzurumu kaçıracak..
Ne önerirsiniz

Hic tınlama.Cevap veri iletisime gecme.

Eğer bir davranışın sona ermesini istiyorsaniz, o davranışa karşı tepkisiz kalmalısınız.

Yani mesaj atmasını istemiyorsanız, olumlu ya da olumsuz bir cevap yazmayın. Ya da kişiyi engellemeyin. Tamamen tepkisiz kalin.

Mesaj atma davranışını çok sık olarak tekrarlamaya başladığı zaman başarılı oldunuz demektir.

Çünkü sönmeye başlayan davranış, sönmeden hemen önce sıklıkla tekrarlanır .

Son adım tamamen sönmesidir.

Eğitimci arkadaşlara selam olsun 😂

Eğer bir davranışın sona ermesini istiyorsaniz, o davranışa karşı tepkisiz kalmalısınız.

Yani mesaj atmasını istemiyorsanız, olumlu ya da olumsuz bir cevap yazmayın. Ya da kişiyi engellemeyin.

Mesaj atma davranışını çok sık olarak tekrarlamaya başladığı zaman başarılı oldunuz demektir.

İlginçliş ama Çok akliyane,teşekkürler :)

Yani mesaj atmasını istemiyorsanız, olumlu ya da olumsuz bir cevap yazmayın. Ya da kişiyi engellemeyin. Tamamen tepkisiz kalin.

Ya bu cok doğru ama. Önce Bi hırsla arttıruyorsun sonra kesiyorsun.

İyi akşamlar herkese..
Bir tanıdıgım var,arkadaşım diyemem,işle alakalı bir meseleden bir dönem bir araya geldi, kısa bir dönem ama o ara içim ısınmıştı arkadaşça görüştük de bir iki defa iş dışında.. konusu uzun ama beni kullanmaya çalıştığını fark ettim ve rekabetçi yapısı beni rahatsız etti uzaklaştım. Nitekim yollarımız ayrıldı.
Bugün tekrar mesaj atmış,bir şekildi beni üzmeyi başardı.. mesleki bir konu bu,içeriğe çok girmek istemiyorum. Ve günüm kötü geçti, engellesem onu çok önemsediğimi düşünecek artı tekrar bir araya gelme ihtimalimiz var düşük de olsa..engellemesem bir şekilde getirdiği haberlerle huzurumu kaçıracak..
Ne önerirsiniz

Kullanıcı adınızla kahvemi içmeyi unuttuğumu farkettim..
Hiç birşey yapmayın. Kalsın öylece

hıc yokmus gıbı davranmalısınız
ben hep oyle yapıyorum ıse yarıyor :) asla mesajlarını okumam hıc tepkı vermem bır sure sonra karsı taraf kendılıgınden bırakıyor yazmayı

Bu engelleme tuşu çok sık kullanılmaya başlandı gibi geliyor bana saçma bir şekilde, ufacık bir tartışmada "onu engelledim sonra o da beni engellemiş sonra engeli kadırmış sonra yine engelledi" falan okuyorum. Bilmiyorum ben hayatımda şimdiye kadar kimseyi engellemedim. Ne yazdı sizi bu kadar üzecek bilmiyorum ama hiç yanıt da vermeyin, önemsemeyin de.

Back
X