Engelleyen eski sevgili

Yalan söylediğim için beni engelleyen sevgilim senle bir daha olması imkansız dedi defalarca peşinden koştum ama faydasız. 1 buçuk ay oldu sizce döner mi
Dönmesi için hiç sebep yok kendine yalan söyleyen birine neden dönsün aynısını sana yapsa güvenemiyorum olmaz artık der sende dönmezsin yalan ne kadar küçük de olsa güveni sarsıyor güvensiz de ilişki olmaz zaten

Sen sana yalan söylemiş birine döner miydin?
1,5 ayda çok su akmıştır köprünün altından.Dönmez bence

Yalan söylediğim için beni engelleyen sevgilim senle bir daha olması imkansız dedi defalarca peşinden koştum ama faydasız. 1 buçuk ay oldu sizce döner mi
Yalan degil de benim bir sevgilim vardi mukrmmel anlasiyorduk onunlayken faceten eski sevgilime bakmistim bunda da sifrem vardi hareket dokumunden bakmis onu da gorunce benden ayrilmisti cok agir konusarak aylar sonra gorusmustuk yine sifremi istedi verirsen barisirim yoksa olmaz dedi bende guvenmiyorsan olmasin dedim ayrildik belki sizinki de sonradan yumusar

Yalan degil de benim bir sevgilim vardi mukrmmel anlasiyorduk onunlayken faceten eski sevgilime bakmistim bunda da sifrem vardi hareket dokumunden bakmis onu da gorunce benden ayrilmisti cok agir konusarak aylar sonra gorusmustuk yine sifremi istedi verirsen barisirim yoksa olmaz dedi bende guvenmiyorsan olmasin dedim ayrildik belki sizinki de sonradan yumusar
İnşallah 😭

Şimdi konuyu tam tersi olarak düşün sen dönermiydin yalan söyleyen birine

Döner döner ama tavuk döner mi et döner mi bilmem :KK53:

Soruyor musun ? 😌 Allahım çıvdıvıcam

Back
X