• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engelli abim'e alternatif öneriler.

Miiya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
17
1
1
41 yaşinda zihinsel engelli abime bakıyorum. Yaşı geregi hareketleri kısıtlandı zorla yürüyor v bazen çok gücsüzlesiyor ne duyarsam yapıyorum sizlerdende alternatif önerileri olan varmı???

41 yaşinda zihinsel engelli abime bakıyorum. Yaşı geregi hareketleri kısıtlandı zorla yürüyor v bazen çok gücsüzlesiyor ne duyarsam yapıyorum
sizlerdende alternatif önerileri olan varmı???

benim de dayim 42 yasinda. hem zihinsel hem bedensel engelli ama gucsuzlesme gibi bir durumu yok. yasindan oturu oldugunu dusunmuyorum cunku 42 yas hateket etmekte zorlanilan bir yas degil yanlis mi biliyorum. farkli bir hastaligi olmasin bu durumu dr ile gorustunuz mu

Canım yendiklerine çok dıkkat et,yani onun yedıklarıne,neler yıyor mesela,ben sana beslenme konusunda yardım edebilrşm

benim de dayim 42 yasinda. hem zihinsel hem bedensel engelli ama gucsuzlesme gibi bir durumu yok. yasindan oturu oldugunu dusunmuyorum cunku 42 yas hateket etmekte zorlanilan bir yas degil yanlis mi biliyorum. farkli bir hastaligi olmasin bu durumu dr ile gorustunuz mu
Tabi devamlı görüşüyoruz vitamin destekleri falan alıyor hareket fazla olmayinca kaslar da eriyor oldugunu soyluyor tüm bitkisel alternatif önerileri denemeye calısıyorum

Canım yendiklerine çok dıkkat et,yani onun yedıklarıne,neler yıyor mesela,ben sana beslenme konusunda yardım edebilrşm
Bizler nasil besleniyorsak ayni sekilde herseyden yediriyorum.. cigneyemesede püre halinde herseyi yiyor cerezine kadar veriyorum ama sizden de farkli seyler duyarsam yaparim tesekkurler

Tabi devamlı görüşüyoruz vitamin destekleri falan alıyor hareket fazla olmayinca kaslar da eriyor oldugunu soyluyor tüm bitkisel alternatif önerileri denemeye calısıyorum
Allah sifa versin. dayimin ayaklari normal degil o yuzden yuruyemiyor ama tekerlekli arabasini kullanabiliyor uuna tuuna tuvaletine gidebiliyor sanirim hareket ettiginden boyle bir sorunla karsilasmadik hic.

Allah sifa versin. dayimin ayaklari normal degil o yuzden yuruyemiyor ama tekerlekli arabasini kullanabiliyor uuna tuuna tuvaletine gidebiliyor sanirim hareket ettiginden boyle bir sorunla karsilasmadik hic.
Allah şifa versin canım tüm hastalara bizim bir baska sorunda konusamiyor olmasi bir konussa bilicez zaten herseyi :( rabbim yardımcıları olsun

Back
X