Engelli bir bayan ailesini de alıp yurtdışına taşınabilir mi

Özel değilse nasıl yerleşebiliyorsunuz Almanyaya merak ettim..çünkü öyle kolay değil bu işler..Benim de kardeşim Almanyada yaşıyor yıllardır yanına gider gelirim anca turist gibi😕
ablamın patronu işlemleri halledicek

yanına çalışacağım

size zamanla prosedürü yazarım buraya belki bir fikir verir

Aliniyor ama dedigim gibi bir faydasi olmasi icin en az 50% olmasi gerek. Ilk etapta genelde 30% falan oluyor. Oda bkr ise yaramiyor. Benim isarkadasim 30 yillik crohn hastasi sanirim 5 yildir falan engeli raporu yuzde 50 fazla. 5gun fazladan izni var 3 yil erken emekli olucak birde gunde alti saat calisiyor ama full maasini aliyor.

Mesela bu arkadasimin hayat arkadasida is kazasi gecirdi protez kalcasi var o gunden beri calisamiyor 3 yili gecti hala mahkemelerle sigortalarla ugrasiyor emekli olmak icin vallahi beya zor burada artik
İşler almanyada bu kadar zorsa engelliler için o zaman millet sallıyor yok avrupada böyle engellilere önem gösteriyorlar yok şu imkanlar var

ilk mesajda ki videoyu da izleyince iyi gaza gelmiştim

İşler almanyada bu kadar zorsa engelliler için o zaman millet sallıyor yok avrupada böyle engellilere önem gösteriyorlar yok şu imkanlar var

ilk mesajda ki videoyu da izleyince iyi gaza gelmiştim

Imkanlar elbete cok ama engeli raporu almak engeli maasi almak zor. Uzun ve ugrastirici bir yol.

Imkanlar elbete cok ama engeli raporu almak engeli maasi almak zor. Uzun ve ugrastirici bir yol.
Engelli maaşı olsa da olur olmasa da olur

Çalışalım karşılığını alalım yeter

Burda etin kilosu 80 tl günlük kazandıgımız para 80 tl,yani bir kilo ete çalısıyoruz tam birgün,orda ise bir kilo ete 15 dk çalısıyorlar

10 yaaşındaki araç orda 500 euro ki çeyrek maaşları,burda isevo araç için 5 yıl çalışman lazım

o kadar çok büyük farklar varki pahalılıktan bıktık usandık

Back
X