• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

engelli kardeşimin okul sorunu

incirreceli34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
524
249
123
kardeşim yürüme engelli olduğu için okula geç gitti şimdi liseye geçti yaşı 19 fakat 18 yaşını geçtiği için valilik öğrenci belgesi vermiyor
okula kayıt olamıyor açık öğretime gitmesini söylüyorlar.çok üzgünüm onun okuyup kendisini kurtarması gerekiyor

Allah yardımcınız olsun hem kardeşinizin hemde sizlerin...çooook üzüldüm,ilk defa duyuyorum 18 yaşını geince öğrenci belgesi verilmediğini...kaymakamlığa yada milli eğitime dilekçeyle tekrar başvursanız...

Allah yardımcınız olsun hem kardeşinizin hemde sizlerin...çooook üzüldüm,ilk defa duyuyorum 18 yaşını geince öğrenci belgesi verilmediğini...kaymakamlığa yada milli eğitime dilekçeyle tekrar başvursanız...

amin cümlemizin....bugün babam gidecekti ama sonuç çıkacağını sanmıyorum...
bende şimdi işyerindeyim MEB aradım ordan ilçe milli eğitimi aramamı söylediler aradım hepsi yasalar bu şekilde diyip kestirip attılar..

kardeşim yürüme engelli olduğu için okula geç gitti şimdi liseye geçti yaşı 19 fakat 18 yaşını geçtiği için valilik öğrenci belgesi vermiyor
okula kayıt olamıyor açık öğretime gitmesini söylüyorlar.çok üzgünüm onun okuyup kendisini kurtarması gerekiyor

​Allah yardımcınız olsun canım ama bende bir ara internette okumuştum liseye başlama yaşı en son 18 dir 19 yaşında ise anca açık öğretim diye peki kardeşinin doğum yılı 95 mi 94 mi eger 95 ise alınması gerek daha 18 olur.

Back
X