Engin Altan Düzyatan Ayrılık İddialarına Cevap Verdi

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Eşi Neslişah Alkoçlar ile aralarının açık olduğu iddiasına Kanaltürk’te yayınlanan “2. Sayfa”da cevap verdi. 1 yıldır süren beraberliklerinde hiç tartışmadıklarını söyleyen Engin Altan Düzyatan, “Biz de ilk defa bu sabah böyle bir haberle uyandık. Bu haberin kaynağı kimdir? Yalan haberlerle uğraşmayı bıraksınlar.
Hanımefendi böyle bir şey yazmış. Bu haberden dolayı dava açacağız. Eşimle mutluyuz. Dün aile yemeğindeydik. Bu haber biraz haddini aştı. Terbiyesizlik sınırını aştı.
Ben böyle haberlere alışkınım ama Neslişah böyle şeylere hiç alışkın değil…” diyerek kavga iddialarına son noktayı koydu.(sacitaslan)
15364_65621_01102014101949_2.webp
Untitled.webp

Son düzenleme:
Tabii. Ozgeyi yillarca oyaladi ortada birakti. Hemen baskadini bulup evlendi. Kim olsa ah eder
Ben yanlış biliyorum o zaman çünkü benim bildiğim kadarıyla Engin evlenmek istemiş ama Özge evlilik düşünmediğini söylemiş bunun üzerine ayrılmışlar

Bir yıldır mı birliktelermiş bunların yıl anlayışı müthiş zaten :O Ünlülerin yıl anlayışıyla yaşıyor olsaydım şuan 60ı görmem lazımdı ...

Öteki kizin sevgilisi var herkes hayatına bakıyor da magazin doymuyor. Kim bilir ki neden ayrıldılar gerçekten? Yuva kutsaldır bu kadar kotu yorum neden? sanki 2 çocukla ortada kalmış gibi muamele ediliyor özge Özpirinçci ye o önce evlense kötü kadın olacakti demekki

Back
X