- Konu Sahibi melekkkkkkkkkk
Biz aramızda sözlendik ama sevgilimin ailesi karadenizli ve hep onların dediği oluyor söz hakkı vermiyorlar ve iş yaptırıyorlar hep onlar konuşuyor beni eziyorlar yeni tanımaya başladım ben sevgilimin ailesi bana seçim hakkı vermiyorlar hep onların dediği oluyor giyeceğim kıyafetten tutun şunu yap bunu yap diye emir veriyorlar dinleyeceksin yapacaksın hep emir veriyorlar benim karakterimi gururumu ezmeye çalışıyorlar önceden sözlümün anlattığı gibi gözükmüyor şartlar karadenizde kadınları eziyorlar hizmetçi gibi kullanıyorlar ben önceden demiştim birlikte yaşamam diye onlar da kabul etmişti şimdi bakacaksın bize yemek bulaşık sürekli kaynanaya hizmet hiç oturtmuyorlar hep koşturuyorlar onu ver bunu ver ev temizken 50 kere hergün süpürttüyorlar yere bir tane iğne düşe makinayı açtırıp heryeri süpürtüyorlar bulaşıkları yıkattıyorlar öyle kalabalık aileki yol geçen hanı sofra günde 5 defa kuruluyor ikisi atıştırmalık sözlüm diyorum ama etrafa ailecek yalan söylüyorlar biz onu saymıyorum dediler bana ve etrafada misafir diyorlar her defasında başka yalan uyduruyorlar burada yanlış görülür daha nişan yapmayız diyorlar 3 sene olur 5 sene olur aynen böyle diyorlar hiç abartmıyorum annen ölse bile zırt pırt gidemessin diyorlar hiç yalan söylemiyorum inanınki önce şaka yapıorlar zannedttim ayrılalım diye böyle yapıyorlar ama beni sözlüm hala bırakmıyor seviyor şartlarda anlattığı gibi değil hiç birde tarlada çalışcakmışım önceden çalışmıcan diyordu yapacan diyor oda ailesine uyuyor hep onlar ne derse onu yapıyor bırakamıyorum beni kendine bağladı olmassa olmaz diyor ama tarlada çalışmam deyince şaka dedim demeye başladı oraları yapacan diye birsürü tarla gösterdi ben sonunda düşünüp yapamam deyincede bizim değil diyor az varmış ben ekicekmişim sülalesine dağıtcakmışlar beni çalıştırcaklar evdede hizmetçi gibi kullanacaklarmış kabul ediyorsan diyor ben bu şartlara uygun değilim üniversite okuyorum ve şehir kızıyım köyüm olmadı benim ama çok seviyorum o fedakarlık yapmassa benim yapmamın anlamı yok değil mi hep müdahale ettiler ailesinden evlenen birinin düğünü için diktirdiğim kıyafeti kıskandılar onu giydirtmediler çok dikkat çekerim oğullarının olmassa kısmeti kapanır hayatında biri olmadı demeleri için ben çok yanlış yaptım burada bile yazdım 1 sene sonra evlencem diye herkesede söyledim bana o kıyafeti giydirtmediler çok üzüldüm sonra biryere götürüp istemediğim bir kıyafeti bana giydirttiler valla anlatmayla bitmez daha neler yazsam ezdiler işte ailecek benim herşeyime karıştılar hiçbir isteğimi yapmadılar acaba çokmu yumuşak davrandım herşeye evet dediğim içinmi oluyor napmam lazım benim bilemiyorum