enisteci arkadasımı yerden yere vurdum

cmkrnesma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
11
4
1
31
slm kızlarrr hiç sevmediğim bi exim vardı gram sevgi beslemiyordum ama eximdi yanı zamanında cok sevmıstım neyse bı yakın arkadaşım vardı bız bunla kardeş gibiyiz o kadar seviyodum kızı bi gün telefonundan sarkı accaktım arabadayken yukardan bıldırım geldi dün gece ne guzeldın dıye ananı s ben şok bildirimde eximden tabi deliye dondum hurdacı mısın sen de eskilerimle yatıp kalkıyon ambiti neyse bı bok caktırmadım bıldırım sesını de farketmedi sonra benı evimin onune bıraktı kanka bize gel dedim mahallenın ortasında sacını basını yoldum yerden yere vurdum bence hak etti kızlar simdi vicdanım el vermiyo icim acıdı biraz abarttım mi sizce

1000040486.webp

öff sus be sütünü iç yat üşenmemiş de zırvalamış git la bu mahalleden

Bu aralar buraya çok fazla çoluk çocuk dadandı,okullar bir an önce açılsa da hepimiz (ergenlerde dahil)rahata ersek.Bir de acaba "Ergenim Derdim Var EDV" diye yeni bir başlık mı olsa? Haa şimdi haksızlıkta etmek istemem ergen değilse bile kafalar o dönemde takılmış kalmış da olabilir.

slm kızlarrr hiç sevmediğim bi exim vardı gram sevgi beslemiyordum ama eximdi yanı zamanında cok sevmıstım neyse bı yakın arkadaşım vardı bız bunla kardeş gibiyiz o kadar seviyodum kızı bi gün telefonundan sarkı accaktım arabadayken yukardan bıldırım geldi dün gece ne guzeldın dıye ananı s ben şok bildirimde eximden tabi deliye dondum hurdacı mısın sen de eskilerimle yatıp kalkıyon ambiti neyse bı bok caktırmadım bıldırım sesını de farketmedi sonra benı evimin onune bıraktı kanka bize gel dedim mahallenın ortasında sacını basını yoldum yerden yere vurdum bence hak etti kızlar simdi vicdanım el vermiyo icim acıdı biraz abarttım mi sizce
Seviye magmada, gençlikten nefret ettim.

Keşke toplumda bu kafalardan olmasa... Kurgunuzla, üslubunuzla yok olup gitseniz de bu hastalıklı hallerle kimseye musallat olmasanız.

Hurdacı mı:KK53:

Back
X