enisteci arkadasımı yerden yere vurdum

slm kızlarrr hiç sevmediğim bi exim vardı gram sevgi beslemiyordum ama eximdi yanı zamanında cok sevmıstım neyse bı yakın arkadaşım vardı bız bunla kardeş gibiyiz o kadar seviyodum kızı bi gün telefonundan sarkı accaktım arabadayken yukardan bıldırım geldi dün gece ne guzeldın dıye ananı s ben şok bildirimde eximden tabi deliye dondum hurdacı mısın sen de eskilerimle yatıp kalkıyon ambiti neyse bı bok caktırmadım bıldırım sesını de farketmedi sonra benı evimin onune bıraktı kanka bize gel dedim mahallenın ortasında sacını basını yoldum yerden yere vurdum bence hak etti kızlar simdi vicdanım el vermiyo icim acıdı biraz abarttım mi sizce
Yaş 31 mi

la gardaş bebe seni kullanmış malamar etmiş ne şikayet etcen prezervatıf yırtılmasına ragmen durmadı dıyon veren sensın kacada bılırdın napcak adam doktor hayatını skerdın sen bu adamı bırıne anlatsan namusu adamda değil sende ararlar bu millet böyle bacımm
Esma değilde Ercan mübarek???

Konuyla alakasız ama karikatür paylaşınc kimin karikatürü olduğunu muhakkak paylaşmalısınız çünkü dava açıyorlar.
sanırım erdil yapıyordu bunu, özer aydoğan bununla uğraşmaz ama arkadaşlar yukarda paylaştığım karikatür özer aydoğan karikatürü tez herkese duyurula 😂😂 valla yiğit özgür ya da özer aydoğan bana dava açsa milyonlar alırlar heralde 😂

La gardaş bırak bebe biraz daha kurgu yapsın, bu ercanlar böyle bacımmm
Cümlenin sesi olsa bu adam olurdu 😂😂😂
1000052569.webp

Back
X