Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken gebelik belirtilerii neler....adetime 11 gün var ve göğüslerimde aşırı şişlik uyku hali ve kasık ağrım var..sizce hamile olablirmiyim...yada gebelik yaşayanlar en erken belirtilerini yazabilirlermii
test yapsammı acaba beta hcg den çıkar demi varsaa...kanda..
test yapsammı acaba beta hcg den çıkar demi varsaa...kanda..
bence 5 gün daha bekle.benim bat 10 ocaktı.hala beklemedeyim idrar negatif.kan yaptırmadım.ama hiç belirti yok.sadece arada kasığıma kramp giriyo.[/QUOTEcanım senin baya geçmiş idrarda çıkmadımı aslında çıkması lazım sol kasığındamı batma oluyo
30 günde canımmm...
pipapatyam sen de bi kaç eczanenden değişik test al bazıları erken göstermio bazıları gösterio kiminde silik kiminde belirgin çıkıyo
yaptım canım yaaa.yok negatif.beklemek çok zor.
bence 5 gün daha bekle.benim bat 10 ocaktı.hala beklemedeyim idrar negatif.kan yaptırmadım.ama hiç belirti yok.sadece arada kasığıma kramp giriyo.
valla bilirim nekadar zor olduğunu adetin gecikirmiydi yoksa ilk defamı bu kadar gecikti
arada gecikirdide.3 ay çatlatma iğnesi olmuştum düzenliydi.mayısa kadar oluruna bırakalım.hamile kalamazsan rahim filmi ve 3 aylık tekrar tedaviye başlayacağım dedi doktorum
canım hayırlısı olsun bekle baklım biraz
yumurtalar büyümezlermi peki .aslında ben biraz umutluyum.7 yaşında bi kızım var.ondada aynı doktor yumurtan yok hiç bu ay.bu ay hamile kalamazsın dedi.o ay hamile kaldım.
adete 11 gün kala gebelik belli olurmu yaaaa....