Ense Kalınlığı 2.1

gmzekiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
4
0
1
31
Merhaba tam 12 haftalık hamileyim ve bütün doktora gittik. Ense Kalınlığı 2.1 çıktı doktor normalin biraz üzerinde dedi. İnternetten araştırdığım kimi 2.5 kimi 3 yazmış ama doktor beni çok korkuttu. Böyle bir şey yaşayan varsa lütfen paylaşır mısınız? Normal mi bebeğim iyi midir ?

Benim 11+6 da 3.8 mm, 13+3de 4.1 mm ölçülmüştü. Hatta sadece ensede değil tüm vücudunda ödem vardı. Plasenta biyopsisi alındı normal çıktı. Zamanla ense kalınlığı azaldı normale döndü denildi. Ayrıntılıda da bişi çıkmadı. Yapılabilecek tüm testleri yaptırdık hepsi normal çıktı. Doğunca göreceğiz diyorlar ama umutsuz değilim ben sağlıklı olacak inanıyorum. İçim rahat yapılabilecek herşeyi yaptık. Bişi çıkacağını sanmıyorum yüksek bile değil sizin değeriniz ama siz yine de doktorun önerdiği testleri yaptırın içiniz rahat etsin yoksa bu stresle gebelik geçmiyor tecrübeyle konuşuyorum. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah

Merhaba benim bebegimde de 3.5, 3.7 olculmusdu. 16ci haftada amniyosentez yaptirdim. Oglum shimdi 4 aylik cok sukur. Bol bol dua edin ve inaninInsallah her sey iyi olacak

Sizinle aynı haftada ve aynı ense kalınlığındayım, bi gelişme var mı acaba? Yanıtlarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…