Ense kalınlığı 2,9 olan bebeğim 12 hafta 4 günlük

mien

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
115
1
296
35
Manisa
Bebeğim 12.4 günlük ultrason kontrolü oldu Salı günü detaylı bir şekilde burun kemiği herseyi normal sadece ense kalınlığı 2.9 çıktı kafam çok karıştı nipt testi verdik bu durumu yaşayanlar lütfen bana bilgi verin aşırı korkuyorum kafama takmaktan asla uyuyamıyorum

Doktor ne yorum yaptı canım?
Benim 21 haftalıkken detaylı ultrasonda ensesi kalın çıkmıştı ve radyolog ensesinde ödem var burun kemiği de çok kısa demişti. O kadar kötüydüm ki o yol bana bitmek bilmedi. Alanında iyi bir perinatolog buldum ona gittim ama korkudan bayılacaktım. Doktor öyle bir şey olmadığını iki değerinde normal aralıklarda olduğunu söyledi. Alt ve üst değerler varmış sanırım. Doğduğunda da hiç öyle absürt bir şey yoktu. Burnu da minnacıktı. Fetal dna yaptırmıştım o da temiz geldi. Başka bir doktordan daha fikir aldın mı?

Benim 21 haftalıkken detaylı ultrasonda ensesi kalın çıkmıştı ve radyolog ensesinde ödem var burun kemiği de çok kısa demişti. O kadar kötüydüm ki o yol bana bitmek bilmedi. Alanında iyi bir perinatolog buldum ona gittim ama korkudan bayılacaktım. Doktor öyle bir şey olmadığını iki değerinde normal aralıklarda olduğunu söyledi. Alt ve üst değerler varmış sanırım. Doğduğunda da hiç öyle absürt bir şey yoktu. Burnu da minnacıktı. Fetal dna yaptırmıştım o da temiz geldi. Başka bir doktordan daha fikir aldın mı?
Yok başka doktora gitmedim gittiğim doktor perinotoloji Fetal yaptırdım direk

Benim 21 haftalıkken detaylı ultrasonda ensesi kalın çıkmıştı ve radyolog ensesinde ödem var burun kemiği de çok kısa demişti. O kadar kötüydüm ki o yol bana bitmek bilmedi. Alanında iyi bir perinatolog buldum ona gittim ama korkudan bayılacaktım. Doktor öyle bir şey olmadığını iki değerinde normal aralıklarda olduğunu söyledi. Alt ve üst değerler varmış sanırım. Doğduğunda da hiç öyle absürt bir şey yoktu. Burnu da minnacıktı. Fetal dna yaptırmıştım o da temiz geldi. Başka bir doktordan daha feliş
doktor sadece ense kalınlığı birsey ifade etmiyor ama Fetal yaptırmanı öneririm dedi burun kemiği ve diğer organlarını inceledi sıkıntı olmadığını söyledi

Back
X