Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
glnk bebeğinin tam olarak nesi vardı yazabilir misin yada bana özelden yaz istersen belki bizde aynı şeyle karşılaşırız arkadaşım sonlandırma işlemi nasıl biraz anlatır mısın lütfen kaç gün kaç saat sürüyor bayağı bir riskli bir işmiş okuduğum ve duyduğum kadarıyla geçmiş olsun canım allah başka acı göstermesin
glnk ben sana özelden msj yazdım ama ben daha yollayamıyormuşum sadece şunu sormak isterim canım özel bir hastanede mi yaptırdın sonlandırma işlemini onu merak ettim allah sana en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin canım ilgilendiğin için çok sağol ellerine sağlık uzun uzun yazmışsın
missgrafik düşünmemlazım çok sağolun arkadaşlar önümüzdeki salı ayrıntılı ultrasona giricez bizim için çok önemli allah hayırlısı ne ise onu versin diyoruz ama doktorumuzun çok şüpheci yaklaşması bizi korkutuyor böyle mesajlar okumak içimi biraz da olsa rahatlatıyor akşama eşime de okutayım da adamcağız biraz rahatlasın o da çok kötü