Sadece yaşadığım kötü günleri ve sonrasında gelen mutluluğu sizinle paylaşmak istediğim için üye oldum.Çünkü biliyorum ki insan çaresiz kalınca bir umut diyerek bu sitelere girip bir teselli arıyor.Umarım benim hikayemde size umut olur.
Yaklaşık 1.5 ay önce ikili taramada bebeğimin ense kalınlığı 5 mm çıktı .Bebeğin burun kemiğide o zaman oluşmamıştı.Risk 1/50 idi.Herşey aleyhimeydi. 2 doktor ve denge laboratuarındaki bayan bu bebek yaşamaz aldırman lazım , %90 bu çocuk sakat dediler.Yaşadıklarımı ben bilirim.Kabus gibiydi.O günden sonra bu sitede bu konuyla ilgili yazılan bütün yazıları ezberledim diyebilirim.Amniyosentez yaptırmak zorundaydım.Bu arada 1 hafta arayla başka doktorlara gidip bebeğin ense kalınlığını soruyordum.Kalınlık düşmeye başlamıştı ve burun kemiğide oluşmuştu.Ama yinede kesin sonucu amniyoentezde alacağım için içim hep sıkıntılıydı.Bu testlerin(ikili,üçlü....) hiç bir güvenilir yanı yok benim hamileliğim rezil oldu sizin ki olmasın.Umarım benim durumumda olan arkadaşlara umut olur..Kendinizi üzmeyin içiniz rahat olsun:)