Ense kalınlığı hakkında bilgisi olan?

Dilann01

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
82
21
8
Bebeğimin ense kalınlığı 1.87 çıktı herhangi bir risk taşıyor mu Pazartesi'yi bekleyemeyecem bileniniz varsa nolur söyleyin

iyi cikmis canim sonuc gayet 3ten sonra riskli galiba bide yaninda 1/oran yazar o nekadar az binde bir milyonda bir oran veriyor ama benimde senin civarlarin cikmisti iyi sonuc uclu dortlu teste gerek yok demisti doktorum..

Normal oran Can'ım 3 ten fazla olunca sıkıntı sanırım Benin iki farklı hastanede yaptırmıştım ikili taramayı ilki 1.6 çıktı ikinci bi kaç gün sonra 1.8 çıktı testlerimin sonucunda iyiydi

Harı
Bebeğimin ense kalınlığı 1.87 çıktı herhangi bir risk taşıyor mu Pazartesi'yi bekleyemeyecem bileniniz varsa nolur söyleyin
ka cıkmıs cnm benım de gecen cunartesı bakıldı aynı boyutlarda 1.7 cıktı benımde doktorum 3un ustu yehlıkelı suan snn bebiş gayet saglıklı gorunuyor dedı merak etme hersey yolunda

1.6 çıkmıştı benim de iyi yani senin sonucun anladığım kadarıyla

Benim biri 2,2 mm diğer 2 mm çıktı. Endişeliyim. Doktor 2,5 mm sınırımız dedi ama

Sınırları 3 değil mi? Bizim de o civarlarda çıkmıştı gayet normal demişti doktor
Ölçüm yapılan alet farklılığından da kaynaklanıyor olabilir Benim okuduğum tıbbi makalelerde hep 3 deniyor ama doktorum 2,5 dedi. Zaten ense kalınlıkları 3 küsür çıkanlarda genelde sonuçlar temiz oluyor. 5'ten sonrasında problem yaşıyorlar.

Benim ilk olcumum 2.87 cikmisti ikili taramam temiz cikti ama ense kalinligi arttigi ve 7 mm oldugu icin amniyosentez yaptirdik cok sukur o da temiz cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…