Kızlar ense kalınlığı testi için giden var mi aranızda ? Nasıl yapiliyilor alt ve üst sinir nedir sonuç ne zaman belli oluyor ben de yarin gidicem heycanliyim bilgi verebilir misiniz ?
sonuçlar bi haftada çıkıyor tabi yaptırdığın yere göre de değişir ben tıp merkezinde yaptırdım 120 tl filandı. önce ultrasonla bebişinin ense kalınlığını ölçüyolar 1.00-2.00 mm arası normal değerlermiş öyle söyledi doktor. daha sonra da kan veriyorsun. hayırlısı olsun inşallah. sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim :)
Tesekkur ederim bana da ultrasondan bakılacak devlette(ücret vermiyorum) kan aldirmiycam dr um öyle bisey demedi ultrasondan bakarken de ense kalınlığını hemen söylüyormuş su kadar diye oöyle dedi bazı arkadaşlar
sonuçlar bi haftada çıkıyor tabi yaptırdığın yere göre de değişir ben tıp merkezinde yaptırdım 120 tl filandı. önce ultrasonla bebişinin ense kalınlığını ölçüyolar 1.00-2.00 mm arası normal değerlermiş öyle söyledi doktor. daha sonra da kan veriyorsun. hayırlısı olsun inşallah. sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim :)
evet kan verdiğin zaman sonuçları bekliyorsun benim doktorum ikisini de istedi o yüzden ben ikisini de yaptırdım. hayırlı haberler alırsın inşallah yarın :)
Tesekkur ederim bana da ultrasondan bakılacak devlette(ücret vermiyorum) kan aldirmiycam dr um öyle bisey demedi ultrasondan bakarken de ense kalınlığını hemen söylüyormuş su kadar diye oöyle dedi bazı arkadaşlar
bende gittiğimde ense kalınlığını ölçtü 1.7 mm çıktı gayet normal dedi sonra ikili test için kan verdim sonuçlar birbirine uyuyor dedi bir sorun gözükmüyormuş çok şükür
Yaptırdım ense kalınlığı 1.6 normal çıktı şükür ikiliyi bazı dr lar gerek duymuyor hatta kimi anneler uçlu taramayi bile yaptırmayip 4luyu bekliyorlar orası tercih meselesi durumdan memnunum ikiliye gerek duymadiysa vardır bir bildiği zaten ense kalınlığına bakınca ikili de farklı sonuç alanı hic duymadım ayni çıkıyor sonuç boşuna bide kan almadı dr sağolsun özelde para için yaptiriryorlar herşeyi bol bol ..sonuç ayni zaten .. Simdi üçlüyü bekliycem onda da hayırlı haberler alırız inş.
evet Demekki direkt senden 3lu test istedi canım her doktor farklı istiyor dogru diyosun ben ege üniversitesine gidiyorum hem ikili hemde 3lu istedi doktor aslnda ikilide bisi yoksa 3lu istenmiyo ama benim bir düşüğüm olduğu icin istedi şükür bir sorun yok seninde ınsallah 3lun guzel çıkar canım hayırlısıyla
evet Demekki direkt senden 3lu test istedi canım her doktor farklı istiyor dogru diyosun ben ege üniversitesine gidiyorum hem ikili hemde 3lu istedi doktor aslnda ikilide bisi yoksa 3lu istenmiyo ama benim bir düşüğüm olduğu icin istedi şükür bir sorun yok seninde ınsallah 3lun guzel çıkar canım hayırlısıyla