Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlarrr perşembe hastaneye gittim ense kalınlığı için bu arada 12+4 günlük hamileyimm ense kalınlığı normal dedi doktor kaç olduğunu sordumm eğer yanlış hatırlamıyorsam 1 bile değil dedii sizce kötü mü?
çok güzel çıkmış ama ikili test için bazı kan değerlerininde görülmesi lazım . bu haftalardan sonra zaten kalınlık artıyormuş amaç bu haftalarda belli sınırlarda olmalıymış bizde haftaya cumartesi gideceğiz hayırlısıyla bugün bakıldı bende 11 hafta 1 günlüğüm bugün itibarıyla 1 mm gibi ama emin değilim dedi bana ama bebişimin crl boyu si henüz birazcık küçük haftaya ölçülecek kıvama gelir dedi doktorumuz ...
çok güzel çıkmış ama ikili test için bazı kan değerlerininde görülmesi lazım . bu haftalardan sonra zaten kalınlık artıyormuş amaç bu haftalarda belli sınırlarda olmalıymış bizde haftaya cumartesi gideceğiz hayırlısıyla bugün bakıldı bende 11 hafta 1 günlüğüm bugün itibarıyla 1 mm gibi ama emin değilim dedi bana ama bebişimin crl boyu si henüz birazcık küçük haftaya ölçülecek kıvama gelir dedi doktorumuz ...