Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıkla gelir bebeğinizMerhaba sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah
12 haftada 6mm ölçüldü bizimde.perinatolg bütün ihtimallerden bahsetti. Cvs daha erken sonuç alalım diye yaptrdık geçen hafta sonucu almamız gerekirdi ama malesef labaratuardan Aradılar ve testin geçersiz olduğunu amniyosentez 16 haftada vermemiz gerektiğini söylediler. Hafta test vereceğiz bizde
Merhaba bnmde 11+4 de 5.77 çıktı yarin tekrar doktora gideceğim siz nasıl bir yol izlednzBebeğimin 12 haftada Ense kalınlığı 7.5 çıktı benim gibi olan varmı çok kötüyüm benim gibi olan sağlıklı doğan varmı bilgisi olan yazabilir mi
Benimde 11+5 de kadın doğum doktoru 4.1 ölçtü aynı ultrason aleti ile hastanenin perinatoloğu 3.55 ölçtü. Kafam karıştı yanlış ölçmüşlerdir umarım başka hastaneye de gideceğim . 1 yıl öncede 8 haftalık bebeğimi kalp durması sonucu düşük yaptım. Duadan başka elimden birşey gelmiyorBebeğimin 12 haftada Ense kalınlığı 7.5 çıktı benim gibi olan varmı çok kötüyüm benim gibi olan sağlıklı doğan varmı bilgisi olan yazabilir mi
İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsinİnşallah sağlıkla gelir bebeğiniz![]()
Cvs yaptılar karnımdan sıvı alındı ilk sonuçlarım normal çıktı 10 gün sonrada diğer sonuçlar çıkıcak inşalllah saglıkla kucanıza alırsınızMerhaba bnmde 11+4 de 5.77 çıktı yarin tekrar doktora gideceğim siz nasıl bir yol izlednz
3.55 de çok fazla benim karnımdan sıvı alındı ilk sonuçlar normal ama benim ense kalınlığım gerilemiş diğer sonuçlarımda 10 gün sonra çıkıcak çok zor beklemek Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin çocuğunuzBenimde 11+5 de kadın doğum doktoru 4.1 ölçtü aynı ultrason aleti ile hastanenin perinatoloğu 3.55 ölçtü. Kafam karıştı yanlış ölçmüşlerdir umarım başka hastaneye de gideceğim . 1 yıl öncede 8 haftalık bebeğimi kalp durması sonucu düşük yaptım. Duadan başka elimden birşey gelmiyor
Amin inşallah. Güzel Sonucunuzu paylaşırsınız sizde umarım. Ense kalınlığının gerilemesine çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah3.55 de çok fazla benim karnımdan sıvı alındı ilk sonuçlar normal ama benim ense kalınlığım gerilemiş diğer sonuçlarımda 10 gün sonra çıkıcak çok zor beklemek Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin çocuğunuz
Allahım yardımcımız olsun çok zor bir süreç inşallah ikimizinde bebeğimiz sağlıklı gelirMerhaba sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah
12 haftada 6mm ölçüldü bizimde.perinatolg bütün ihtimallerden bahsetti. Cvs daha erken sonuç alalım diye yaptrdık geçen hafta sonucu almamız gerekirdi ama malesef labaratuardan Aradılar ve testin geçersiz olduğunu amniyosentez 16 haftada vermemiz gerektiğini söylediler. Hafta test vereceğiz bizde
Amin cümlemizin beni aradılar bu gun ön sonuç çıkmış yarın gideceğim inşallah temiz çıkar hepimiz kavuşrz aminAllahım yardımcımız olsun çok zor bir süreç inşallah ikimizinde bebeğimiz sağlıklı gelir![]()
Sonucunuz ne çıktı acabaAmin cümlemizin beni aradılar bu gun ön sonuç çıkmış yarın gideceğim inşallah temiz çıkar hepimiz kavuşrz amin
Sonucunuz ne çıktı acaba
Bizimde sizinle durumumuz aynı on sonuç nasıl geldiAmin cümlemizin beni aradılar bu gun ön sonuç çıkmış yarın gideceğim inşallah temiz çıkar hepimiz kavuşrz amin
Benim 3 sonuç temiz çıktı ama sonucun bitanesinde hata var o yüzden aminosentez yapılacak şimdideSonucunuz ne çıktı acaba bizdeki durumda sizinle ayni
Rabbim müjdelesinnn inşallah bulgular neydi kaçıncı haftadasinizBenim 3 sonuç temiz çıktı ama sonucun bitanesinde hata var o yüzden aminosentez yapılacak şimdide
12 haftada 7.5 ti 14 haftada ise 3.50 ye gerilemiştiRabbim müjdelesinnn inşallah bulgular neydi kaçıncı haftadasiniz