Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok duydumm böle bi konu da bende çok merak ediyorumBence kalp atisinin cinsiyetle bi alakasi yoktur![]()
Evet bende oyle duymustum ama sanmiyorum dogru olacagini, absürt gelio. simdi kendi bebegiminkini kaçtı hatirlamiyorum ama okuduklarima göre erkek olmalıydı ama kız bizimkiçok duydumm böle bi konu da bende çok merak ediyorum
ayy sölemedi bana bilseydim sorardım valla peki sen cinsiyetini ne zamn öğrendin 13.haftada ultrasonda görülür mü salı günü randevum varEvet bende oyle duymustum ama sanmiyorum dogru olacagini, absürt gelio. simdi kendi bebegiminkini kaçtı hatirlamiyorum ama okuduklarima göre erkek olmalıydı ama kız bizimki
Cinsiyet söylemwdimi doktorun ense ölçerken. bana söylemisti.
13de yapilmisti bana 2li test zaten, iste o zaman soyledi doktor. sor bakalim, bazi doktorlar ketum oluyo söylemiolar 16dan önce, benimki ben sormadan söylemişti :)ayy sölemedi bana bilseydim sorardım valla peki sen cinsiyetini ne zamn öğrendin 13.haftada ultrasonda görülür mü salı günü randevum var
valla çok şanslısın bana 11+5 de yapıldı iki test haftaya kontrole gidince 13 olcak devlete gidiyorum ama bazılar şey diyo devlette 16 haftadan önce sölenmez diyorlar doğru mu13de yapilmisti bana 2li test zaten, iste o zaman soyledi doktor. sor bakalim, bazi doktorlar ketum oluyo söylemiolar 16dan önce, benimki ben sormadan söylemişti :)
bu siteyi gitmeden önce görseydim sorardım doktor hiçbişey sölemedi banaBana kıza benziyor dedi bu gün ikili testte ama yanılma cok oluyor o yüzden bekliyorum hala.
Hee dogrudur ben ozele gidiorum, bide devletteki cihazlar daha eski oldugundan belli de olmuo o yuzden daha gec ogrenilio, boyle duydum ben en azindan, yinede sor sansini dene ama eninde sonunda ogrenwcen acele etme :)valla çok şanslısın bana 11+5 de yapıldı iki test haftaya kontrole gidince 13 olcak devlete gidiyorum ama bazılar şey diyo devlette 16 haftadan önce sölenmez diyorlar doğru mu
Zaten bu haftalarda yanılma payı olduğu icin çoğunlukla söylemiyorlar söyleseler de kıza yada erkeğe benziyor diyorlar. İleriki haftalarda daha net konuşulabilir dedi.bu siteyi gitmeden önce görseydim sorardım doktor hiçbişey sölemedi bana
ben hep böleydim ya çok aceleciydim etrafımdakiler erk diyor bende ısrarla kız hissediyorum ve çok istiyorum zaten devlette sölemezse hemen özele gitcemm dayanamam ben .. :)Hee dogrudur ben ozele gidiorum, bide devletteki cihazlar daha eski oldugundan belli de olmuo o yuzden daha gec ogrenilio, boyle duydum ben en azindan, yinede sor sansini dene ama eninde sonunda ogrenwcen acele etme :)
onu bile deseydi bana bi umut olurdu :)Zaten bu haftalarda yanılma payı olduğu icin çoğunlukla söylemiyorlar söyleseler de kıza yada erkeğe benziyor diyorlar. İleriki haftalarda daha net konuşulabilir dedi.
Canim ozelde de kesin soylenio die bisey yok, valla tamamen doktoruna gore. Bazisi soyluyo bazisi soylemio. bence sabret biraz, gidip bosuna para baymakda var ucunda :) yinede sen bilirsin tabi.ben hep böleydim ya çok aceleciydim etrafımdakiler erk diyor bende ısrarla kız hissediyorum ve çok istiyorum zaten devlette sölemezse hemen özele gitcemm dayanamam ben .. :)
orası da doğru tabi bazen evham bile yapıyorum acaba iyi midir bişey olmuş mudur diye bazsı şey diyo gerinmek kordon bağını kopartırmışCanim ozelde de kesin soylenio die bisey yok, valla tamamen doktoruna gore. Bazisi soyluyo bazisi soylemio. bence sabret biraz, gidip bosuna para baymakda var ucunda :) yinede sen bilirsin tabi.
O zaman millet nasil yoga yapio hamileyken :))))) tabi dikkat et , sert hareket etme, illaki hassas ama abartmamak lazim :) sakinan goze cop batmasin sonra.orası da doğru tabi bazen evham bile yapıyorum acaba iyi midir bişey olmuş mudur diye bazsı şey diyo gerinmek kordon bağını kopartırmış
aynen herkes bişey diyo sinir oluyorum bende yatakta faln istemsiz geriniyorum elimde değil vallaO zaman millet nasil yoga yapio hamileyken :))))) tabi dikkat et , sert hareket etme, illaki hassas ama abartmamak lazim :) sakinan goze cop batmasin sonra.
Millet cok konusur zaten , boswer, herseyin fazlasi zarar, dikkatinde :)aynen herkes bişey diyo sinir oluyorum bende yatakta faln istemsiz geriniyorum elimde değil valla
sağol canım :))Millet cok konusur zaten , boswer, herseyin fazlasi zarar, dikkatinde :)