Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yaklaşık 7-8 ay önce 1 tane olarak gördük geçer diye doktora gitmedim şuan 5 tane olmuş tanıdığım hemşireler zararsız demişti ama çoğalmış randevu aldım ama başıma gelen bilen var mı ?
Kızlar yaklaşık 7-8 ay önce 1 tane olarak gördük geçer diye doktora gitmedim şuan 5 tane olmuş tanıdığım hemşireler zararsız demişti ama çoğalmış randevu aldım ama başıma gelen bilen var mı ?
Zona da olabilir ,benim ablamda olmuştu o bölgede ama tabii dr bilir ,bambaşka bi şey de olabilir ,önemsiz de olabilir.Geçmiş olsun,doktorunuz yönlendirir
Zona da olabilir ,benim ablamda olmuştu o bölgede ama tabii dr bilir ,bambaşka bi şey de olabilir ,önemsiz de olabilir.Geçmiş olsun,doktorunuz yönlendirir
Siz bence birde kan verin.Bir ara birisi daha buna benzer bı leke paylaşmıştı sadece o farklı biyerdeydi.Bazi kan değerleri yüksek çıkmıştı aklıma o geldi