• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ensemdeki lekeler ?

gzmm1

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
91
11
18
25
Kızlar yaklaşık 7-8 ay önce 1 tane olarak gördük geçer diye doktora gitmedim şuan 5 tane olmuş tanıdığım hemşireler zararsız demişti ama çoğalmış randevu aldım ama başıma gelen bilen var mı ?

Eklentiler

• IMG_4941.webp
    IMG_4941.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar yaklaşık 7-8 ay önce 1 tane olarak gördük geçer diye doktora gitmedim şuan 5 tane olmuş tanıdığım hemşireler zararsız demişti ama çoğalmış randevu aldım ama başıma gelen bilen var mı ?
Ne olduğunu bilmiyorum ilk defa gördüm ama ihmal etmeyin bence

Zona da olabilir ,benim ablamda olmuştu o bölgede ama tabii dr bilir ,bambaşka bi şey de olabilir ,önemsiz de olabilir.Geçmiş olsun,doktorunuz yönlendirir🍀

Zona da olabilir ,benim ablamda olmuştu o bölgede ama tabii dr bilir ,bambaşka bi şey de olabilir ,önemsiz de olabilir.Geçmiş olsun,doktorunuz yönlendirir🍀
Zona değil.Zona kızarık ve sulu olur.Bu farklı bişey mantar gibi

Siz bence birde kan verin.Bir ara birisi daha buna benzer bı leke paylaşmıştı sadece o farklı biyerdeydi.Bazi kan değerleri yüksek çıkmıştı aklıma o geldi

Doktora gittiniz mi .. sonuç nedir geçmiş olsun..

Back
X