Arkadaşlar ben 13. Haftada ikili test yaptırmıştım bu hafta 19. Haftamda gittiğimde doktorum entegre test yaptı.gene ultrasondan ölçülere baktı ve kan aldı entegre test yaptığını söyledi.ve ikili testin devamı olduğunu söyledi ama ben entegre testi daha önce duymadığım için telaşlandım çünkü ikili testimin sonuçlarının iyi olduğunu söylemişti. Doktoruma da güveniyorum ama yine de kafam karıştı bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar ben 13. Haftada ikili test yaptırmıştım bu hafta 19. Haftamda gittiğimde doktorum entegre test yaptı.gene ultrasondan ölçülere baktı ve kan aldı entegre test yaptığını söyledi.ve ikili testin devamı olduğunu söyledi ama ben entegre testi daha önce duymadığım için telaşlandım çünkü ikili testimin sonuçlarının iyi olduğunu söylemişti. Doktoruma da güveniyorum ama yine de kafam karıştı bilgisi olan var mı?
hamileliğin hayırlı olsun inşallah sağ sağlim alırsın kucağına 20. haftada detaylı ultrasonla ölçümler yapılıyor onu yaptırmış olmayasın ve kan tahlilini her ay düzenli alıyorlar canım
Bebişlerimizi sağlıklı sıhhatle kavuştuk çok şükür Ömer efe 2500kg Yusuf Ege 2900kg küveze girmediler çok şükür Rabbimin izniyle Drumuz 40 dakika da dünya ya getirdi sağolsun emmeye de başladılar çok şükür Rabbim sizlere de yaşatsın çok değişik duygular sağlıkla sıhhatle kızlar genel anestezili sezeryan oldum için yemek sonrası ağrım oldu iğneye çok şükür geçti şimdilik bizden bu kadar oğluşlarımızla sizleri öpüyoruz