Saç Uzatma Yöntemleri Entel otunu bulamayanlar iin=))fiyatda var

_biber_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
46
0
96
İstanbul
Arkadaşlarr
ya ben bu entel otunu hiç biyerde bulamıyodum aktarda felan baharatçıda vs. :D
sonra istinye parka gittik ama ölesine yane entel otu için deil
orda pazar bölümü var gidenler biliodur :D
tesadüfen orda entel otu var mı diye bi soriym dedim
keşke sormasaydım kaydirigubbakcemile3
size entel otunun fiyatını yazıorm :D
10 gr 25 YTL
100 gr 250 YTL
1000 gr 2.5 milyarr :D ya kusura bakmayın ama yeni paraya alışamadımm :D
ama yinede sizinle paylaşiym dedim
adam dediki orda satıcı
10 gr 6 ay yetermiş
=)

altın mı bu ot mu anlayamadım...
kaldı ki ne işe yarar onu da bilmiyorum...
neyse bilgim oldu,demek ki nedir almayacağım,hatta sormayacağım...

bende çok merak ettim ne işe yarıyor yoksa ölümsüzleştiriyormu :roflol:

entele otu saçları hızlı uzatıyor ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar var hatta geçengün bir mankene sordular magazin programında bir şampuan firmasının reklamı olan slogan var erkeğin dolgun saçların için napsın diye oda entele otu bulsun bana dedi:))saçınızı hızlı uzatmak istiyorsanız turp suyu kullanın çok işe yarıyor bilginize...

entele otu saçları hızlı uzatıyor ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar var hatta geçengün bir mankene sordular magazin programında bir şampuan firmasının reklamı olan slogan var erkeğin dolgun saçların için napsın diye oda entele otu bulsun bana dedi:))saçınızı hızlı uzatmak istiyorsanız turp suyu kullanın çok işe yarıyor bilginize...

Şeniz evet kesinlikle katılıyorum hatta enteleden bile fazla uzatıcak anladıgım kadarıyla sen ne diyosun bu işe aylincim..?kaydirigubbakcemile3

turbun yanında entelenin havası sönecek bence hatta söndü bile:)) hem pahalı hem zehirli zararlı hemde çok zahmetli...(yaşasın turpppppp suyu)

şu anda kafamda entele otu var.bonemi de taktım bekliyorum..3 cü yapışım. bakalım 1 ayda kaç cm uzatacak göreceğiz.....

_biber_ _biber_ sana bak kaç sene sonra soruyorum :) :) bu entele otunu kullandın mı 1 ayda neler oldu? uzadı mı saçların?

jullyet jullyet enteleyi alldıım :) :) bugün de ilk kez sürdüm saclarımaa.. bakalım ne olacak cok korkuyorum acıkcası

Back
X