Saç Uzatma Yöntemleri ENTELE´yi uygulayip KESIN sonuc alanlar buraya!

SuCCeSS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
113
6
96
- Yurtdışı

Arkadaslar entele beri entele öte, aylardir bunu konusuyoruz. Aranizda entele kürünü uygulayip KESIN SONUC alanlar varmi? Yani gercekten saclari bu kürden NORMALDAN daha cabuk uzayan varmi?

Lütfen yazarmisiniz ´SONUC ALAN VEYA ALAMAYAN´ arkadaslar. Biliyorsunuz entele biraz pahali, eger sonuc vermiyorsa, bosu bosuna paramizi harcamayalim. 10 grami 17 TL. (bazi yerlerde 20 TL) Ki tek 10 gramla bitecek degil bu is. :)

Bende bu hafta basladim, ama sirke ile kaynatmadim. Sadece 10gram enteleyi 1 litre kadar suda kaynattim, fisfis sise ile 30 gram kadarini sac diplerime püskürtüp 3 saat beklettim.

Bende Ibni Sina´nin Sifa kitabi var. Orda diyorki: "Entele (hindistandan gelir) saclari entele ile yikarsaniz, topuklara kadar uzatir". Ama nasil ve ne ile kaynatacagi yazmiyor.

zehirli bi bitkiymiş...allah krusun göze kaçınca kör bile ediyormuşş..sormuştum bi ara aktar zehirli diye satmıyor...ve sakın yapma dedi...ben de korktum...akannehir

ben tam 1 ay uyguladım enteleyi....haftada 3 kez ama hiçbir şekilde uzatmadı gerçi benim saçım çok zor uzuyor belkide saçtan saça farkediyordur....

ben tam 1 ay uyguladım enteleyi....haftada 3 kez ama hiçbir şekilde uzatmadı gerçi benim saçım çok zor uzuyor belkide saçtan saça farkediyordur....

her bakım kişiden kişiye farklılık gösteriyobilmiyorumkismile

Arkadaşlar yazılarınızı okuduktan sonra Ankara'da bir aktara girip entele istedim. Olmadığını ve istesem de getirmeyeceğini söyledi. Zehirli olduğunu iddia ediyor. Ama ben yine de denemek istiyorum yazdıklarınızı okuduktan sonra. Ankara'da başka nerede bulabileceğimi söyleyebilirseniz çok memnun olurum. Çünkü saçlarım benim de kuaför kurbanı oldu ve tokalarla toplamaktan fenalık geldi. Artıııı o kadar yavaş uzuyor ki eski haline dönmesi için 2 yıl geçmesi gerekecek:(

sağlığın daha önemli ama bu bi iddia değil ki cnmm...zehirli zaten...yoksa niye satmasınlar..ben konyadayım burda da satmıyorlarr

Ben 2 yıl önce kullanmıştım ve uzun süre kullanmadığım halde kendime göre kesin sonuç aldığıma inanıyorum. Şimdi tekrar başlıcam enteleme.. opuyorumnanaktan
Şu an yaptığım kürüm bitince

ya kızlar bu enteleyi bende yaklasık 4 ay önce yaptım. Hazırladım fakat 2 defa felan kullandım. daha sonra bazı nedenlerden dolyaı devam edemedim. enteleyi hala saklıyorum kaynatılmış halde bi şişede ve buzzdolabında duruyor. Aradan 4 ay geçti ama kullansam bi zararı olurmu. bu konuda bi fikri olan varmı

Enteleyi 3 kere kullandım.Şu anda bitti yeniden bulup kullanmaya başlıycam.Zaten bir kere kullanıp faydasını gördükten sonra devam edersiniz. 3 kere derken, 3 gün demiyorum =) 3 tam kür.
Zehirli diye korkan arkadaşlar, entele gözüme de kaçtı bikaç defa, bol suyla yıkayın hç bir şey olmaz. Çok hassas bir göz yapınız varsa da göz yaşı bulundurun evde. Entele yüzüme, ellerime değdi, döküldü ama tüylenme vs yapmadı, onlar da yanlış.
Zaten sirkeyle kaynatılmasının mantığını düşünün.Sirke mikrop öldürücü etkiye sahip, dolayısıyla zehirli özelliklerinin kaldığını düşünmüyorum.Uzun süre kullandım, hiç bir zararını görmedim.
Saçın uzaması için önce sağlıklı hale gelmesi gerekiyor.ılk kullanımda saçınız uzama tepkisi vermeyebilir ama hacimli ve canlı olur. Saçlarınız zamanla daha çoğalır, boşluklar kapanır.
Ben enteleyi, ilk kürümde her gün kullandım.Yıkanmış temiz saçı kuruttuktan sonra, saç diplerine sıkıyordum.Masajla yedirip, makineyle tekrar kurutuyorum ve yıkamıyorum.Ertesi gün tekrar duş alana kadar saçımda kalıyordu.

ya kızlar bu enteleyi bende yaklasık 4 ay önce yaptım. Hazırladım fakat 2 defa felan kullandım. daha sonra bazı nedenlerden dolyaı devam edemedim. enteleyi hala saklıyorum kaynatılmış halde bi şişede ve buzzdolabında duruyor. Aradan 4 ay geçti ama kullansam bi zararı olurmu. bu konuda bi fikri olan varmı

Hiç bir zararı olmaz.En son yaptığım kürü, tatil nedeniyle ara ara kullanabildim ve bitirmem aylar sürdü.Ben buzdolabında da saklamadım, banyodaydı.
Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

sağlığın daha önemli ama bu bi iddia değil ki cnmm...zehirli zaten...yoksa niye satmasınlar..ben konyadayım burda da satmıyorlarr

Her yerde satılmaz, kiminin haberi bile yoktur, kimi korkar böyle haberlerden, ama genellikle çok pahalı olduğu için özel sipariş edenlere gramla getirirler.Hiç bir aktar, 2000 tl vereyim de yarım kg entele alayım demez çünkü =))

Arkadaşlar her entele otunu gördüğüm sayfada yazıyorum ben zehirlendim bu ot yüzünden hemde çok dikkatli kullanmıştım.ilk kullanımda bişey olmadı 2.kullanımda şiddetli başağrısıyla başladı ve 9 kere kustum iğreç bir gece geçirdim tavsiye etmiyorum.illa deniycekseniz yanınızda biri olsun.

ben entele otuna başlayalım sanırım 5 gün oldu 3 cm uzama oldu yakşalık olarak ben çok memnun kaldım yanlşlıkla gözümede kaçdı ama bol suyla yıkadım ve hala kör değilim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ben entele otunu yaklaşık 6 ay kullandım ve çok memnun kaldım iki gün arayla kullandım ve kullanırken herzaman dikkatli oldum dikkat ederseniz hiç bişey olmaz benim saçlarım omuzlarımın üstündeydi kısacık kestirmiştim şimdi saçlarım 4 cm kaldı belime gelmelerine ve bu 1 - 1.5 senede oldu entele hem saçı salıklı görünmesini salıyo hem kırık oluşmasını hem dökülmesini hemde uzatıyo ben çok memnun kaldım ve şimdi tekrar başladım enteleye 6 ay kullandım dinlenmeye bırakmıştım dün tekrar başladım saçım belime gelene kadar enteleyi bırakmayacağım herkese tavsiye ederim.

Back
X