selam arkadaşlar yaklaşık 1 ay kadar önce hamile olduğumu zannederek ve testler yaparak kendimi baya bi yıprattım ama sonuç malesef negatifti çok üzüldüm günlerce kafamdan atamadım adetlerim de düzensiz zaten şimdi doktor ilaç vb. şeylerle uğraşmaktayım.şu anda bebek düşüncesini tamamen kafamdan attım oluruna bıraktım.fakat dün gece çok ilginç bi rüya gördüm...şu anda reglimin son günü ama rüyamda regl olmama rağmen kardeşimin ısrarıyla idrar testi yapıyorum ve 2 çizg de kıpkırmızı.sonra hafta sonu olduğu için eşim beni özel bi hastaneye götürüyo orda kan testi yapılıyo bana ve doktor 4 yada 5 haftalık hamile olduğumu söylüyor.istersen usg ile bakalım diyo ama ben inanmadığımı söyleyerek izin vermiyorum.hamile olmam imkansız çünkü ben reglim diyorum ama eşim ve ordaki herkes öylesine ısrarcı ki usg ye girmrm gerektiğini söylüyolar.korkuyorum ya hamile değilsem diye ve çıkıyorum ordan.şimdi sizce bu rüya neyi ifade ediyo.bilinç altı desem ne zamandır hiç aklıma sokmadım bu fikri.neyi anlatmak istiyo olabilir bu rüya yorumlayabilecek olan varmı?